BAŞKAN ÖZBALCI’NIN BERAT KANDİLİ MESAJI

BAŞKAN ÖZBALCI’NIN BERAT KANDİLİ MESAJI

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Özbalcı, mesajında şu görüşlere yer verdi:

A+A-

“Rahmet, mağfiret ve arınma mevsimi Ramazan’ın habercisi olan mübarek Berat Kandili’ni idrak etmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

İlahi rahmet ve mağfiret bu gecede zirveye ulaşır. Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed’e (S.A.S), ümmetine şefaat hakkının bu gecede verileceği bildirilmiştir. “Şaban Ayı’nın 15. Gecesini ibadetle geçirin, gündüzünde de oruç tutun. Çünkü Yüce Allah, bu gece dünya semasına rahmetiyle tecelli eder ve: ‘Yok mu tövbe eden, tövbesini kabul edeyim! Yok mu rızık isteyen, rızık vereyim! Yok mu şifa isteyen şifa vereyim! Yok mu başka isteği olan ona da istediğini vereyim” diye buyurmuştur.

Ruha ağır gelen her türlü sıkıntıdan, mümini inciten her türlü hatadan, insana yakışmayan her türlü kötülükten kurtularak Rabbimizin beratına ulaşmak için bu gecede eşsiz bir fırsat yakalayacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle başta Türk halkı olmak üzere tüm Türk- İslâm Âlemi’nin ve değerli Ladikli hemşerilerimin mübarek Berat Kandili’ni kutluyor, feyz ve bereketinden hepimizin istifade etmesini diliyorum. Yaradanın sonsuz rahmet ve merhametine sığınmamız gerektiğini hatırlatan ve dualarımızın kabul olduğu bu kutsal gecemizin gerçek beratlarımıza vesile olmasını, hepimize mübarek Ramazan ayına tertemiz gönüllerle girmeyi nasip etmesini Yüce Allah’tan dilerim”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.