Başkan Özbalcı Taşeron İşçilerle Toplantı Yaptı

Başkan Özbalcı Taşeron İşçilerle Toplantı Yaptı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı belediye bünyesinde çalışan taşeron (hizmet alımı ile çalışan personel) işçilerle toplantı yaptı.

A+A-

Belediye Düğün Salonu’nda yapılan toplantıda Başkan Özbalcı, işçilere bu zaman kadar yapılan hizmetlerinde dolayı teşekkür ederek, “ 2017 yılının ülkemize, milletimize, Ladiğimize, vatandaşlarımıza ve belediyemiz ailesine hayırlı olmasını diliyorum. Sevdiklerinizle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir yıl geçirmenizi Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.” diyerek, güzel temennilerde bulundu.

Amaçlarının Ladik’e en iyi hizmeti vermek olduğunu belirten Belediye Başkanı Selim Özbalcı, vatandaşları memnuniyetin ön planda tutulması konusunda uyarıda bulunarak, işçilerin sorularını aldı.

Toplantıya katılan işçiler; özlük hakları ve çalışma alanlarında yaşadıkları sıkıntıları, eksiklikleri dile getirerek çözümü konusunda da öneriler sundular. Başkan Özbalcı’da işçilerin yaşadıkları sıkıntılara, sorunlara belediyenin imkanları ölçüsünde çözüm getireceklerini söyleyerek, belediye imkanlarının çok kısıtlı olmasından dolayı özlük haklarının daha iyi olmasını engellediğini, arzularının; imkanları artırarak, daha iyi yaşam şartları sunmak olduğunu ifade etti.

Herkesin işine sahip çıkmasını isteyen Başkan Özbalcı, “Biz rızkımızı belediyemiz sayesinde kazanıyor ve evimize ekmek götürüyoruz. Bu manada kurumumuza sahip çıkmamız gerekir. Sahada olan sizlersiniz. Belediyeyi ayakta tutan, vatandaşın gözü önünde olan sizlersiniz. İşinize sahip çıkarsanız; ilçemize daha çok hizmet verir ve hep birlikte bu yolda yürürüz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.” dedi.

taseron-iscilerle-toplanti-03.01.2017-(1).jpgtaseron-iscilerle-toplanti-03.01.2017-(2).jpgtaseron-iscilerle-toplanti-03.01.2017-(3).jpgtaseron-iscilerle-toplanti-03.01.2017-(5).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.