BAŞKAN ÖZBALCI SERİT GECESİNDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

BAŞKAN ÖZBALCI SERİT GECESİNDE HEMŞERİLERİYLE BULUŞTU

Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği serit gecesinde hemşerileriyle bir araya geldi.

A+A-
Kurupelit Kampüsü Hoşkadem Restoran'da düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma yemeğine; Ak Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Hasan Basri Kurt, Chp Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan, Ladikliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Şerif Bilgin, dernek üyeleri, Ladikli Yönetici Sanayici ve İş Adamları Derneği  (Laysiad) yönetim kurulu üyeleri ve Ladikliler katıldı.
 
Birliktelik mesajlarının verildiği yemekte konuşma yapan Özbalcı," Hemşeri derneklerimizin düzenlemiş olduğu bu programlar bizleri bir araya getiriyor, kaynaştırıyor. Bu gün birlik, beraberlik ve kaynaşmayı arzu ettiğimiz yemek organizasyonunda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum. Temennim, dayanışmamızın artarak devam etmesidir.  Bir araya gelmemize vesile olan Dernek Başkanı Sayın Şerif Bilgin’e, tüm yöneticilere ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum." dedi.

serit-gecesi-(3).jpgserit-gecesi-(2).jpgserit-gecesi-(4).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.