Başkan Özbalcı, Özel Eğitimli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Başkan Özbalcı, Özel Eğitimli Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, ’10-16 Mayıs Engelliler Haftası’ münasebetiyle düzenlenen etkinlikte özel eğitimli öğrenciler ve aileleri ile bir araya geldi.

A+A-

Engelliler Haftası’nda farkındalık oluşturmak için organize edilen programda Belediye Başkanı Selim Özbalcı, özel eğitimli öğrenciler ve aileleri ile hoşça vakit geçirerek, verilen yemek sonrası her bir engelli öğrenci ile ayrı ayrı ilgilenip, onlarla doyasıya eğlendi.

 

Engelli vatandaşlara karşı daha duyarlı olunması gerektiğine dikkat çeken Başkan Özbalcı, “Hepimizin birer engelli olabileceğini unutmamalıyız! Çevremizde bununla ilgili farkındalık oluşturmalıyız. Engellilik sadece doğuştan gelmiyor, sonradan da meydana gelebilir. Bir imtihan dünyasında yaşıyoruz bazı kardeşlerimizin bu dünyada imtihanları biraz daha çetin… Engelli kardeşlerimizin ailelerinin de zor ama tatlı bir imtihanı var. Biliyoruz ki; sevgi engel tanımaz. Engelli kardeşlerimize destek olan herkese çok teşekkür ederim. Onlar mutlu oldukça; bizim yükümüz hem Allah katında hem dünyada hafifliyor. Bugün onlarla çocuklar gibi vakit geçirdim. Gülen yüzlerini gördükçe çok mutlu oldum. Rabbim evlatlarımızın gülen yüzlerini soldurmasın” diye konuştu. ” diye konuştu.

   

Aile çay bahçesinde düzenlenen etkinliğe; İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanımız Selim Özbalcı, Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar,  İlçe Emniyet Müdür Vekili İlhan Güler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Huzurevi Müdür Vekili Hasan Kalın, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Seyit Ahmet Tablacı, İlçe Malmüdürü         M. Gürsel Oktar, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Güçlü, Atatürk İlkokulu Müdürü Fatih Demet, Tayyar Mehmet Paşa Ortaokulu Müdürü Zafer Demirtaş, özel eğitimli öğrenciler ile aileleri ve öğretmenler katıldı.

foto-1-001.jpgfoto-2-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.