Başkan Özbalcı, Milletvekili Köktaş İle Birlikte Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Başkan Özbalcı, Milletvekili Köktaş İle Birlikte Muhtarlarla Toplantı Yaptı

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, yapılan hizmetlerin durum değerlendirilmesini yapmak ve 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesinde

A+A-

 ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi – Anayasa Değişikliği’ kampanyasına yönelik olarak, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ile birlikte muhtarlarla buluştu.

 

Ladik Belediyesi Düğün Salonu’nda, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ve Ak Parti Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan’ın da katılımıyla gerçekleştirilen toplantı Belediye Başkanı Selim Özbalcı; mahalle muhtarlarıyla yapılan hizmetlerin durum değerlendirmesini yaparak, 16 Nisan’da yapılacak halk oylaması öncesinde ‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi – Anayasa Değişikliği’ ilgili düşüncelerini paylaştı.

 

Toplantı da, mahallelere yapılan hizmetler hakkında konuşan Özbalcı, İşkur’un toplum yararına programı kapsamında Belediye de çalıştırılacak işçilerin, mahalleler de ihtiyaç sahibi yaşlıların; temizlik ve bakımında, ilçede ki ibadethanelerin temizlik işlerinde çalışacağını ve Ladik Belediyesi olarak yardıma muhtaç, ihtiyaç sahibi yaşlılara her türlü yardımı yapacaklarını ifade etti.

 

‘Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi – Anayasa Değişikliği’ ile ilgili de düşüncelerini ifade eden Özbalcı, siyasi amaçlı toplantı gerçekleştirmediklerini ancak halk oylamasının memleket ve millet meselesi olduğunu, milletin seçeceği ve milletin söz sahibi olacağı bir halk oylamasına ‘Evet’ diyeceklerini dile getirdi.

 

Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş ise konuşmasında; 1973 yılından günümüze kadar siyasette yapılan entrikaları dönem dönem anlatarak, sonuncusunun 15 Temmuz’da yaşandığını söyledi.

 

Türkiye’nin güçlü bir ülke olduğunu dile getiren Köktaş, bugün ki mevcut fiili durumun ortadan kaldırılarak, gelecekte daha da güçlü bir ülke olabilmek adına halk oylamasına gidildiğini fakat Avrupa ülkeleri ile birlikte PKK, PYD, YPG ve FETO gibi bütün şer odaklarının bu işin karşısında olduklarını ifade etti.

 

Konuşmasının sonunda Köktaş, 16 Nisan’da siyasi düşünceleri, partileri ne olursa olsun vatandaşlardan ‘Evet’ demelerini, herhangi bir soru işareti varsa onu da cevaplayıp, izah edeceklerini ve muhtarlardan anlattıklarını vatandaşlara da açıklayarak aktarmalarını rica etti.

baskan-ozbalci,-milletvekili-koktas-ile-birlikte-muhtarlarla-toplanti-yapti.JPGbaskan-ozbalci,-milletvekili-koktas-ile-birlikte-muhtarlarla-toplanti-yapti-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.