BAŞKAN ÖZBALCI EĞİTİME KATKIDA BULUNAN HAYIRSEVER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

BAŞKAN ÖZBALCI EĞİTİME KATKIDA BULUNAN HAYIRSEVER VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, Ladik Atatürk İlkokulu’nda yedi adet sınıfı baştan aşağı tam donanımlı bir şekilde dizayn ederek, eğitime katkıda bulunan hayırsever vatandaşlara teşekkür plaketi sundu.

A+A-

Atatürk İlkokulu’nda düzenlenen plaket törenine; İlçe Kaymakamı Emrah Uzun, Belediye Başkanı Selim Özbalcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Atatürk İlkokulu Müdürü Fatih Demet, öğretmenler, öğrenciler ve hayırsever vatandaşlar katıldı.

‘Benim Sınıfım Projesi’ kapsamında iç donanımları yenilenen sınıfların yapımına katkı sağlayan vatandaşlara teşekkür eden Başkan Özbalcı, “Hayırseverlerimiz ile bir arada olmaktan dolayı son derece mutluyuz. İlçe genelinde ve eğitim alanında desteklerini hiç esirgemeyen değerli hayırseverlerimiz tarafından yaptırılan tam donanımlı sınıflar için onlara sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Eğitim ve diğer alanlarda gelişmemizde hayırseverlerimizin katkısı şüphesiz çok büyüktür. Hayırseverliğin ve yardımseverliğin, kültürümüzün ve inancımızın çok önemli bir parça olduğunu hepimiz bilmekteyiz. Eğitime verilen bu destekler, geleceğin Türkiye’si için yapılan en değerli yatırımlar olacaktır. Allah hepinizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından eğitime verilen desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür plaketleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi ve sonrasında sınıflar gezildi.

Öğrencilerle yakından ilgilenerek, onlarla keyifli vakit geçiren Başkan Özbalcı, Ladik Belediyesi olarak da eğitime her zaman destek olduklarını dile getirerek, “Çocuklarımız için ne yapsak, azdır. Geleceğimiz onlarla şekillenecek. Bizlerde ülkemiz için, aziz milletimiz için, geleceğin Türkiye’si için hiçbir fedakarlıktan ve destekten kaçınmayacağız. Her konuda öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize destek veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz" dedi.

Program hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.

hayirseverlere-tesekkur-13-nisan-2018-(1).jpeghayirseverlere-tesekkur-13-nisan-2018-(2).jpeghayirseverlere-tesekkur-13-nisan-2018-(4).jpeg

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.