BAŞKAN ÖZBALCI ‘ÇANAKKALE GEZİSİ’ SÖZÜNÜ TUTTU

BAŞKAN ÖZBALCI ‘ÇANAKKALE GEZİSİ’ SÖZÜNÜ TUTTU

Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü programında 100. Yıl Ortaokulu öğrencilerine vermiş olduğu sözünü tuttu.

A+A-

Çanakkale Zaferinin 103. yılı kutlama etkinlikleri çerçevesinde hazırladıkları program ile izleyenlerden büyük beğeni toplayan 100.Yıl Ortaokulu öğrencilerine Çanakkale gezisi sözü veren Başkan Özbalcı, sözünü yerine getirerek, öğrencileri Çanakkale’ye uğurladı.

Özbalcı, daha önce programdaki konuşmasında, 34 yıllık öğretmenlik hayatında çok kutlamalar yaptıklarını fakat bu yıl ki 18 Mart dolayısıyla geçekleştirilen tüm etkinliklerde çok duygulandığını ifade etmişti. İzleyenlere duygu dolu anlar yaşatan programda, Başkan Özbalcı da jest olarak öğrencilere Çanakkale sözü vermişti.

Ladik 100.Yıl Ortaokulu önünde mini bir törenle öğrencileri uğurlayan Belediye Başkanı Selim Özbalcı, milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek adına öğrencileri Çanakkale’ye gönderdiklerini ifade ederek, " Öğrencilerimiz sergiledikleri gösteriler ile bizlere Çanakkale ruhunu yansıtıp, duygu dolu anlar yaşattılar. 18 Mart haftasında gerçekleştirilen tüm etkinlerde gerçekten çok etkilendim. Yavrularımızın ve öğretmen arkadaşlarımızın emeğine, yüreğine sağlık. Onların bu emeklerinin karşılığını da Çanakkale gezisi ile taçlandırmak istedim. Çünkü Çanakkale’yi görmek, tanımak, hissetmek çok farklı… Milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik yetiştirmek için evlatlarımızı Çanakkale’ye gönderiyoruz. İnşallah güzel bir yolculuk geçirirler. Araç temininde bizlere yardımcı olan İlkadım Belediye Başkanımız Sayın Erdoğan Tok’a da çok teşekkür ediyorum” diyerek düşüncelerini dile getirdi.

Öğrencilere hitaben konuşan Özbalcı, “Manevi atmosferi bol ve duygu yoğunluğu yaşayacağınız bir yolculuk sizleri bekliyor. O ruhu yakında hissedecek ve yaşayacaksınız. Oradaki ecdadımıza, şehitlerimize bol bol dua edin. Onların kahramanlıkları ile hem gurur duyacak hem de hüzünleneceksiniz. Rabbim yolunuzu açık etsin” dedi.

Gezi için Belediye Başkanı Selim Özbalcı’ya teşekkür eden öğrenciler ise Özbalcı’ya kendilerine en güzel hediyeyi verdiklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.