BAŞKAN OSMAN PARLAK’TAN VEDA YEMEĞİ

BAŞKAN OSMAN PARLAK’TAN VEDA YEMEĞİ

Yakakent İlçe Tarım Müdürlüğü Su Ürünleri Mühendisi Ali İşçimen’in, Ordu iline tayini çıkması nedeniyle veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği tarafından Yakakent’te bir restorantta veda yemeği düzenlendi. Düzenlenen veda yemeğine Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Parlak, Samsun Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Hicabi Cahan, Yakakent Emniyet Amiri Vekili Dursun Çiçek, İlçe Jan. Komutanı J. Asb. Kd. Bçvş Gürkan Demir, Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkan Yardımcısı Rızvan Aksoy, su ürünleri mühendisleri, aileleri ve davetliler katıldı. 
Yemekte konuşan Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Parlak; ‘’ Yakakent İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görevli su ürünleri mühendisimiz Ali İşçimen beyin, tayini Ordu iline çıkması nedeniyle bir veda yemeği düzenledik. Kendileri, Yakakent İlçe Tarım Müdürlüğü’nde görev yaptığı süre içerisinde, ilçemizde su ürünlerinin daha iyi noktaları gelmesi için çalışmalar yapmıştır. Yine Tarım İlçe Müdürümüz Mustafa Kökduman ile birlikte ’’Büyük Alabalık’’ projemize büyük emekler verdiler. Verdikleri emeklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum’’ dedi. Samsun ve Sinop Su Ürünleri Yetiştiricileri Birliği Başkanı Osman Parlak, Yakakent Tarım İlçe Müdürü Mustafa Kökduman ve Su Üürnleri Mühendisi Ali İşçimen’e yemek sonrasında plaket takdim etti. 

osman-parlaktan-veda-yemegi.jpgosman-parlaktan-veda-yemegi-001.jpgosman-parlaktan-veda-yemegi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.