Başkan Mustafa Demir'den 1 Mayıs mesajı

Başkan Mustafa Demir'den 1 Mayıs mesajı

'İşçi kardeşlerimizle omuz omuza!..'

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, "Çalışanın hakkını, hukukunu daima koruduk. Bundan sonra da emekçi kardeşlerimizle omuz omuza yürümeye devam edeceğiz" dedi

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı. Mesajında, AK Parti hükümetlerinin işçiye, çalışana, emekçiye verdiği öneme dikkati çeken Mustafa Demir, "Hükümetimiz 17 yıl boyunca emekçinin, çalışanın yanında oldu. Bundan böyle de olmayı sürdürecek" dedi.

İŞÇİNİN, EMEKÇİNİN HAKKINI SAVUNDUK

Türkiye'de işçi ve emekçilerin, ülkenin büyüme ve kalkınmasında lokomotif rol üstlendiklerini belirten Mustafa Demir, mesajında ayrıca şunları dile getirdi:

"Bizler, 'İşçinin ücretini alın teri kurumadan önce ödeyiniz' buyuran bir peygamberin ve dinin mensupları olarak tüm çalışanların, ekmeğini alın teri dökerek kazanan her bir emekçinin hakkını, hukukunu korumayı bir görev bildik. AK Parti hükümetleri olarak da emekçinin, çalışanın her türlü sorununu devletimizin imkanları ve ülkemizin kaynakları doğrultusunda çözüme kavuşturduk. İşçinin, emekçinin hakkını gerçekten savunan her türlü sendikal organizasyonla, sivil toplum kuruluşuyla bir araya geldik, çözüm yolları aradık, sorunların çözümüne katkı sağladık."

DAYANIŞMA VE BİRLİĞİN SİMGESİ

Mustafa Demir, mesajında ayrıca, "Biliyoruz ki işçinin, emekçinin, emeği ve alın terinden başka sermayesi yoktur. Biliyoruz ki, işçilerin, emekçilerin büyümesi Türkiye'nin büyümesi demektir. Bu duygu ve düşünceler ışığında, tüm emekçi ve işçi kardeşlerimizin, dünya genelinde dayanışma ve birliğin simgesi olarak kutlanan 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi yine onlarla kol kola, omuz omuza olacağımızın bilinmesini istiyorum" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.