Başkan Köktaştan Kamu Hastaneleri Birliğine ziyaret

Başkan Köktaş'tan Kamu Hastaneleri Birliği'ne ziyaret

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Rıza Aydın'ı ziyaret etti.

A+A-

AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş, Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Hasan Rıza Aydın'ı yeni hizmet binasında ziyaret ederek sağlık kurumları ve sağlık hizmetleri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyarette Samsun'un sağlık alanındaki durumunu değerlendirdiklerini belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, "Hükümetimiz 11 yılda sağlık alanında büyük değişim ve gelişim gerçekleştirdi. Bu değişim ve gelişim ile Samsunumuzda üzerini düşeni fazlasıyla almıştır. Bu bizim için yeterli değil, bu bağlamda Kamu Hastaneleri Genel Sekreterimizle birlikte sağlıkta Samsun'un durumunu değerlendirdik. 2014 yılında sağlık alanındaki ihtiyaç ve talepler konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. Sağlık alanında yaptığı büyük çalışmaların yanı sıra Samsunlu hemşehrilerimize sağlık hizmetini daha hızlı ve kaliteli bir biçimde nasıl sağlarız bununda değerlendirmesini gerçekleştirdik. Eğitim ve Araştırma Hastanesi en güzel şekilde Samsun'a hizmet veriyor bununla birlikte ilimizin ihtiyacı olan şehir hastanesinin 2014 yatırım programına alınması için gerekli çalışmalar tamamlandı. Bu konuyla ilgili devam eden sürecin takipçisi olacağız" dedi

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.