BAŞKAN KÖKTAŞ'TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

BAŞKAN KÖKTAŞ'TAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETLERİ

Başkan Köktaş'tan Yakakent ve Alaçam İlçe Teşkilatları'na "hayırlı olsun" ziyareti

A+A-

 


AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, Yakakent ve Alaçam İlçe Teşkilatları'yla 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri kapsamında biraraya geldi. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 5. Olağan Kongre sürecinde ilçe kongrelerini gerçekleştiren Yakakent ve Alaçam İlçe Teşkilatlarına 'Hayırlı Olsun' ziyaretlerinde bulundu. 
Başkan Köktaş ilk olarak Yakakent İlçe Başkanlığı'nda, İlçe Başkanlığı'na seçilen İlçe Başkanı Sefer Tek ve yeni yönetim kurulu üyeleri biraraya geldi. 
İlçe teşkilatının yönetim kurulu toplantısına da başkanlık eden İl Başkanı Fuat Köktaş, mahalle ve sandık yönetim kurullarının oluşturulması üzerinde çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi. 
Yenilenen ilçe teşkilatına hayırlı olsun dileklerini ileten Başkan Köktaş, Başkan Tek'e günün anlam ve önemine binaen seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti ve çalışmalarında başarılar diledi.
Daha sonra Alaçam İlçe Teşkilatı ile akşam yemeğinde biraraya gelen Başkan Köktaş, gerçekleşen kongre ile seçilen Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül'e ve yönetimine 'Hayırlı Olsun' dileklerini iletti.
Yemek sonrası Alaçam İlçe Danışma Toplantısı'na da başkanlık eden İl Başkanı Fuat Köktaş, kongre süreci, hükümet çalışmaları ve 2015 genel seçimlerinin önemini anlatan konuşmasını yaptı. 

Başkan Köktaş, "5. Olağan Kongre sürecimiz kapsamında ilçe kongrelerimizi tamamladık. Bu anlamda hem sizlere bir hayırlı olsun ziyareti yapmak, hem sohbet etmek, hem de teşkilat çalışmalarımız üzerinde görüş alışverişi yapmak üzere biraraya gelmiş bulunuyoruz. Tekkeköy ilçemizin ardından Yakakent ve şimdide Alaçam ilçemizdeyiz. Tekrardan ilçe kongreleri ile göreve seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olsun diliyorum. Allah'ım hayırlı hizmetler yapmayı sizlere nasip etsin.  Birliğin, beraberliğin, aynı yönde hizmet etmenin, eylem ve söylem birliğinin faydasını biz 30 Mart tarihinde gördük. Bölünmeyen, parçalanmayan birlikte hareket eden bir teşkilatın ne yapabileceğini, hangi başarılara imza atacağını, hedefini nasıl tutturabileceğini işte 30 Mart tarihinde  Yakakent'ten başlayarak, Alaçam, Atakum,  İlkadım, Ladik, Kavak ve Tekkeköy gibi ilçelerimizde bunu gördük. Yakakent ve Alaçam ilçelerimiz yerel yönetimler anlamında çok şeyler kaybetti. İnşallah bu dönem  bunlar telafi edilecek ve yapılacak olan projelerle halkımız hakettiği hizmetlere kavuşacaktır." dedi.

Yapılan hizmetlerin çok çabuk unutulduğunu 2002 öncesi Türkiye ile 2002 sonrası Türkiye'nin arasındaki farkın hatırlatılması gerektiğini ifade eden Başkan Köktaş, "Biz bazı şeyleri çok erken unutuyoruz. Sanki hayatımız boyunca bu hizmetlerin içinde büyüdüğümüzü, hayatımızı onlarla geçirdiğimizi hissediyoruz. Maselef bunlar oluyor. Küçük bir örnek vermem gerekirse, Samsun-Alaçam-Yakakent şehir geçiş yollarının yapılması, sanki bu güzel yollar hep vardı. Sanki yıllardır buradaydı. Sanki biz hep buradan seyahat ediyorduk gibi algı oluşuyor.
Oysaki 2003 yılında hem Alaçam, hem de Yakakent giriş ve çıkışlarının karanlık yol, kör nokta gibi ölüm yolu olduğunu biliyorum. Kış şartlarında ve hamsi taşıyan araçların akıtmış olduğu sulardan dolayı olan kazalarda çok insan hayatını kaybetti. Maddi manevi kayıplar oldu. Çok şükür şimdi böyle haberler almıyoruz. İşte biz o günlerden itibaren buraların, insanların derdi ile dertleniyoruz. 
Bu yapılanları zaman zaman hatırlatmamız gerekiyor. AK Parti iktidarıyla birlikte bu yolların yapıldığını, sağlıktan, eğitime, ekonomiden, dış politikaya kadar yapılan çalışmaları hatırlatmamız gerekiyor." diye konuştu.

Başkan Köktaş konuşmasının ardından Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül'e günün anlam ve önemine binaen seramik üzerine işlemeli tablo hediye takdim etti. 
Toplantı sonrası ayrıca 5 yıl boyunca Alaçam İlçe Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten ve yapılan kongre ile birlikte İlçe Yönetim Kurulu üyeliğine gelen Recep Özbakır'a da gençlik kollarında yaptığı başarılı çalışmalardan ötürü AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş tarafından plaket takdim edildi.

Gerçekleşen ziyaret ve toplantılara, Yakakent Belediye Başkanı Hüseyin Kıyma, Alaçam Belediye Başkanı Hadi Uyar, İl Gençlik Kolları Başkanı Caner Göktepe, İl Sekreteri İlhan Kara, İl Teşkilat Başkanı Muharrem Göksel, İl Seçim İşleri Başkanı Hakan Karaduman, İl Ar-Ge Başkanı Hakan Ay, İl Tanıtım ve Medya Başkanı İsmail Şen, İlçe Koordinatörleri, bazı il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İlçe Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri de katıldı.

img_9551.jpgimg_9656.jpgimg_9709.jpgimg_9718.jpgimg_9735.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.