BAŞKAN KÖKTAŞ, İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN KÖKTAŞ, İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe kadın kolları başkanları ile kahvaltıda bir araya gelerek istişarede bulundu.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediyesi Amisos Kafe'de düzenlenen kahvaltı sonrası açıklama yapan Başkan Fuat Köktaş, "Belirli periyotlar dahilinde teşkilatlarımızın ilçe başkanları ile bir araya geliyoruz. Siyasette kadınların geçmişte nerede olduğu, bugünkü yerini, yarın nerede olmaları gerektiği konusunda tecrübelerimizi paylaştık. Kademeler arasındaki birlik, beraberlik, istişare, ahenk ve huzura dikkat çektik” dedi.
Siyasette kadınları hiç bir zaman oy deposu olarak görmediklerini dile getiren Başkan Köktaş, “Siyasette kadına verdiğimiz önem ortadadır. Kadınları kamusal alanlara hapseden zihniyetin karşısında durduk. Kadınların her şeyden önce bir ana olduğu onların şefkat ve merhametlerinin en üst seviyesinde olduğunu görerek hareket ettik. Bizim dönemimizde kadına hem sosyal hem de ekonomik olarak en üst seviyede imkanlar sunuldu. Kadınlar için siyaset yaptık, bunu da böyle yapmaya gayret göstereceğiz. Kadınların çalışkanlığı, tecrübesi ve merhametli yürekleriyle 2023 ve 2071'i birlikte şekillendireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.