Başkan Köktaş, Engelliler Spor Kulübü'nün kokteyline katıldı

Başkan Köktaş, Engelliler Spor Kulübü'nün kokteyline katıldı

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü'nün Acem Tekkesi'nde düzenlenen kokteyline katıldı.

A+A-

Altınokta Körler Derneği Samsun Şubesi bünyesinde kurulan 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü'nün tanıtım kokteyli İlkadım Belediyesi Acem Tekkesi'nde gerçekleşti. 
Düzenlenen kokteyle AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, İl Sosyal İşler Başkanı Elif Coşkun Bilgin, İl Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Yılmaz ve Muzaffer Öztel, Altı Nokta Körler Derneği Samsun Şubesi Başkanı Aynur Yiğit, Samsun 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü Başkanı İsmail Karaismailoğlu, bazı mahalle muhtarları ve görme engelli sporcular katıldı. 
Altınokta Körler Derneği bünyesinde kurulan 19 Mayıs Görme Engelliler Spor Kulübü hakkında bilgi veren Başkan İsmail Karaismailoğlu, değişik spor dallarında faliyet gösterdiklerini atletizm, yüzme ve özellikle goalball dalında dereceler yaptıklarını belirterek tanıtım kokteyline katılan herkese teşekkür etti. 

AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ise, "Engelli kardeşlerimizin sosyal ve kültürel alanda gösterdikleri başarıyı geçtiğimiz akşam düzenlenen ve engelli kardeşlerimizden oluşan koronun verdiği konserde gördük. Gerçekten azmin elinden hiç bir şey kurtulmuyor. Bu anlamda engelli kardeşlerimizin spor alanına da yönelmesi bizleri çok mutlu ediyor. Bizler her zaman yanınızdayız. İktidarımız her alanda sizlere destek olmaya devam ediyor.  Türkiye tarihinde ilk kez AK Parti iktidarı tarafından engelli vatandaşlarımıza bu kadar çok imkan sunuldu. Çıkarılan devrim niteliğindeki yasalarla da bunu görmekteyiz.
Ben özellikle engelli kardeşlerimizin ailelerini canı gönülden tebrik etmek istiyorum. Bu çocukların başarısında en büyük paylardan biri de onların. Bu vesile ile sizlere çalışmalarınız da başarılar dilerken katıldığınız turnuvalarda da iyi dereceler almanızı temenni ediyorum." dedi.

baskan-koktas,-engelliler-spor-kulubunun-kokteyline-katildi.JPGbaskan-koktas,-engelliler-spor-kulubunun-kokteyline-katildi-001.JPGbaskan-koktas,-engelliler-spor-kulubunun-kokteyline-katildi-002.JPGbaskan-koktas,-engelliler-spor-kulubunun-kokteyline-katildi-003.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.