Başkan Kocabaş'tan H. Kaya Aşcı'ya kutlama

Başkan Kocabaş'tan H. Kaya Aşcı'ya kutlama

DAMSAN Makina Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş, Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı seçilen iş adamı H. Kaya Aşcı'yı ve Yönetim Kurulu Üyeleri için tebrik mesajı yayınladı.

A+A-

DAMSAN MAKİNA SANAYİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI Serdal Sefa Kocabaş Cuma günü İstanbul Kağıthane Yahya Kemal Spor Salonunda yapılan kongre ile  Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON) Genel Başkanı seçilen  iş adamı H. Kaya Aşcı'yı ve Yönetim Kurulu Üyeleri için tebrik mesajı yayınladı.

DAMSAN MAKİNA SANAYİ YÖNETİM KURULU BAŞKANI Serdal Sefa Kocabaş yaptığı açıklamada, “SAMKON kurucu ve onursal başkanı olarak görev yapmakta olan, Bafralı iş adamı hemşerimiz Sayın H.Kaya Aşcı'yı Samsun Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu (SAMKON)  Genel Kurulu seçimleri sonucunda SAMKON Genel Başkanı seçilmiş olmasından dolayı ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder, yeni görevlerinde  başarılar dilerim.

SAMKON kongresinin sonuçlarının başta Samsun olmak üzere, bölgemize ve ülkemize değerli tüm SAMKON üyelerine hayırlar getirmesini dilerim.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.