Başkan  Kocabaş ve Yönetimi Kaymakam Ertürkmen’i Yeni Hizmet Binasında Ziyaret Etti

Başkan Kocabaş ve Yönetimi Kaymakam Ertürkmen’i Yeni Hizmet Binasında Ziyaret Etti

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyet Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i ziyaret etti.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyet Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’i ziyaret etti.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve Meclis Başkanı Hakan Yıldırım ile yönetim kurulu ve Meclis üyelerinden oluşan bir heyet Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen'i ziyaret ettiler.
Ziyarette Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş,"Bafra Kaymakamlığımızın yeni hizmet binasının ilçemize ve bölgemize hayırlı olmasını temenni ediyoruz." dedi.
Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek "İlçemiz ve bölgemiz için ortak çalışmalarımız devam edecektir." dedi.
Bafra Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve beraberindeki heyet tarafından Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen’e günün anısına Bafra ilçesinin  simgesi olan Çetinkaya köprüsüne ait cam işlemesinden yapılmış tablo hediye edildi.

whatsapp-image-2023-07-05-at-2-20-54-pm.jpegwhatsapp-image-2023-07-05-at-2-23-27-pm.jpegdfse.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.