Başkan Kocabaş Bafra OSB ve Sera OSB’nin Yolları İçin Çalışmalar Başlattı

Başkan Kocabaş Bafra OSB ve Sera OSB’nin Yolları İçin Çalışmalar Başlattı

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi BAFRA OSB ve BAFRA SERA OSB’nin yollarının genişletilmesi ve düzeltilmesi için çalışmalar başlattı.

A+A-

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi BAFRA OSB ve BAFRA SERA OSB’nin yollarının genişletilmesi ve düzeltilmesi için çalışmalar başlattı.


Göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar yaptıkları çalışmalarla ve projelerle her kesimden takdir gören Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş ve yönetimi şimdide BAFRA OSB ve BAFRA SERA OSB’nin yollarının genişletilmesi ve düzeltilmesi için çalışmalar başlattı.
Bunun içinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Yol Şube Daire Başkanı Ahmet Bayır Bafra OSB’ye gelerek Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş birlikte incelemelerde bulundu.
Konu ile ilgili Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Serdal Sefa Kocabaş yaptığı açıklamada,’’Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Yol Şube Daire Başkanı Ahmet Bayır Bafra OSB’ye gelerek burada bir dizi incelemelerde bulundu.
İlk olarak Bafra  Sera OSB giriş yolu yapımı, Bafra OSB giriş yolu çift şerit yapılması, Bafra OSB giriş yolundaki virajların düzeltilmesi ve yapılacak yol çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunarak en kısa zamanda hizmete girmesi için bilgilendirmelerde bulundu.
Bafra TSO Yönetimi ve BAFRA OSB, BAFRA SERA OSB olarak yapılacak çalışmalar için ilk başta Samsun Valisi sayın Orhan Tavlı.Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı sayın  Mustafa Demir. Bafra Kaymakamı sayın Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı sayın Hamit Kılıç ve
Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı, Yol Şube Daire Başkanı sayın Ahmet Bayır ile ekibine teşekkürlerimizi sunmak isterim.’’dedi.

baskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti.pngbaskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti-001.pngbaskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti-002.pngbaskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti-003.pngbaskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti-004.pngbaskan-kocabas-bafra-osb-ve-sera-osbnin-yollari-icin-calismalar-baslatti-005.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.