Başkan Kılıç’tan Trabzon’a Destek

Başkan Kılıç’tan Trabzon’a Destek

​​​​​​​Bafra Motosiklet Kulübü’nün bu yıl ikincisini düzenleyeceği Motosiklet festivali 27 Temmuz Cumartesi günü saat 14:00’da Kapıkaya’da gerçekleşecek.

A+A-

Bafra’da Motosiklet tutkunlarının kurduğu ve birçok güzel etkinliğe imza atılan kulüp bu yıl ikinci kez festival hazırlığına başladı.

Kulüp Başkanı Yaşar Trabzon, Kapıkaya’da ikincisi düzenlenecek Motor Festivaline tüm motor severleri ve bütün halkı davet etti.

baskan-kilictan-trabzona-destek-1.jpg

Başkan Trabzon yaptığı açıklamada;

’’Biz motor tutkunları olarak bir farkındalık oluşturarak halkımız ve motor tutkunları ile güzel vakit geçirmek için çalışıyoruz. Farklı dostluklar kurup her geçen gün büyüyoruz. Bu yıl ikinci kez yapılacak olan motor festivaline bir farklılık katarak, Bafra Belediye Başkanımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler doğrultusunda, motor festivalini Kapıkaya’da yapma kararı aldık.

Kapıkaya Festivalinin başlaması ile beraber, Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç ve Bafra Ticaret Odası Başkanı Göksel Başar'ın öncülüğünde motor tutkunu arkadaşlarımız ile ısınma turları atarak hazırlıklarımızı tamamladık’’ dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum