Başkan Kılıç'tan Tokat Gibi Cevap

Başkan Kılıç'tan Tokat Gibi Cevap

Bafra Belediyesi Meclis Toplantısı 4 ay aradan sonra bugün ilk kez toplandı. MHP Belediye Meclis Üyesi Recep Kaplan Araç Kiralamalarının yüksek maliyetini ele aldı ve bu paralarla araç satın alabiliriz dedi.

A+A-

Bugün  gerçekleştirilen ve Başkanlığını Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın yaptığı Meclis Toplantısında Encümen seçiminden sonra faaliyet raporu okundu.  Faaliyet raporundan sonra söz alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Meclis Üyesi Recep Kaplan Belediyenin kiralık olarak aldığı araçların fiyatlarını söyleyerek bu fiyatlara kendi aracımızı da alabiliriz dedi.

bakan-kilictan-tokat-gibi-cevap.JPG

Kaplan, 2017'de araç kiralama ihale bedelinin 512 bin 800 lira olduğunu, günlük bedelin ise bin 910 lira olduğunu,  2019 yılında ise bu rakamların ihale bedelinin 485 bin lira olduğunu günlük kiralama bedelinin ise 4 bin 75 lira olduğunu belirtti.  Kaplan ayrıca 2015 yılından 2019 yılına kadar 6 milyon 807 bin 110 lira Bafra Belediyesi kiralama bedeli vermiş dedi.  kiralama yerine araç satın alsaydık şuan araçlarımız olmuştu" dedi.

bakan-kilictan-tokat-gibi-cevap-001.JPG

Bafra Belediyesi Başkanı Hamit Kılıç, Recep Kaplan'ın sorusuna ise şu şekilde cevap verdi.  2015 yılından bu zamana kadar kiralama harcamalarını hesap etmek bir çocuğun doğup büyüdüğü çağa kadar yediği yemeği hesap etmek gibi bir şey oldu. Tabi ki araç kiralayacağız, tabi ki araç satın alacağız. Her işi yapacağız imkanlar ölçüsünde gerektiğinde araba kiralayacağız, gerektiğinde araba satın alacağız. Biz 8 araçla hizmet verirken zaman sınırlı iki aylık bir zamanın var asfalt yapacaksın, asfalt iki yada , aylık bir dönemde yapılır, on tane de araban olsa yine 2 tane 3 tane araba kiralayacaksın.

bakan-kilictan-tokat-gibi-cevap-002.JPG

Kiralamadan yana olmadığını da aktaran Başkan Kılıç sözlerine şu şekilde devam etti, "Araba kiralamadan yana olmadığımız için SATI kaplama aracı aldık, bunu keyfimizden almadık. Biz geldiğimiz de 9 Milyonluk bir ihale zaten yapılmıştı. Çokta iyi yapılmış, bu zaman zarfında o ihaleyle ne yapılması gerekiyorsa bizde onu yaptık.

bakan-kilictan-tokat-gibi-cevap-003.JPG

Kılıç, Siz 2018 yılında kiralanan araç fiyatlarını biliyorsunuz  2 milyon 500 bin lira,  biz ise 2 milyon 500 bin lirayı 1 Milyon 100 bin liraya çekmişiz niye bunu söylemiyorsunuz. Masa başında yazılan rakamlarla bu iş yürümez" dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.