BAŞKAN KILIÇ'TAN KAPIKAYFEST PERSONELİNE TEŞEKKÜR

BAŞKAN KILIÇ'TAN KAPIKAYFEST PERSONELİNE TEŞEKKÜR

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bu yıl ikincisi düzenlenen Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nde görev alan personeline festivalin son gününde düzenlediği toplantıyla teşekkür etti.

A+A-

Başkan Kılıç Kapıkayefest organizasyonunda görev alan personeline hitaben: “Bafra’mız için büyük önem taşıyan ve binlerce kişinin iştirak ettiği festivalimizi alnımızın akıyla tamamladık. Hazırlıkları aylarca süren festivalimizin sorunsuz başlaması, devam etmesi ve sonuçlanmasında tüm ekibimizin büyük emeği var. Festivalimizi sahiplendiğiniz ve üzerinize düşen görevi eksiksiz yerine getirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlar ekip anlayışı içinde hareket edildiğinde başarıya ulaşır. Tüm katılımcılarımız burada bulunmaktan dolayı mutluluklarını her platformda dile getirdiler. Bu Belediye personelimizin ortak başarısıdır.” Dedi.

Bafra Belediyesi tarafından 25-29 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen katılım ve takipçi rekorununum kırıldığı Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivalinde, Bafra Belediyesinin çeşitli kademelerinden yaklaşık 150 personel görev aldı.

Bafra Belediyesi Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali yaklaşık iki aylık bir ön hazırlık ve alt yapı çalışmaları ürünü olarak hayata geçirdi.

baskan-kilictan-kapikayfest-personeline-tesekkur1.jpgbaskan-kilictan-kapikayfest-personeline-tesekkur2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.