Başkan Kılıç’tan Aquapark Müjdesi

Başkan Kılıç’tan Aquapark Müjdesi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç bafra55.net habere özel açıklamalarda bulundu.

A+A-

Başkan Kılıç bafra 55 habere yaptığı açıklamada; "Şehrimizin sorunlarını daha iyi ve hızlı tesbit edebilmek amacıyla ''Ortak Akıl'' projeleriyle halkımızla biraraya geldik. Çeşitli meslek gruplarıyla yapmış olduğumuz istişarelerde hem sorunlar, hem de çözüm önerileri sunuldu. Buralarda tesbit edilen problemler zaman zaman çözüme kavuştu'' dedi. 
Açıklamalarında şu ifadelere yer veren başkan Kılıç; "Ekibimizle birlikte göreve geldiğimiz ilk günkü hassasiyetle çalışıyoruz. Yine Bafra'da tespit ettiğimiz eksilerden biride aguaparktır. Auaparkla ilgili dataylı ve kapsamlı bir projeyi ilerleyen günlerde hayata geçireceğiz. 
Bizler vatandaşlarımızın daha iyi bir şehirde yaşayabillelerine olanak sağlamak amacıyla tesbit edilen eksiklikleri en iyi proje haline getirerek, imkanlarımız dahilinde tamamlama gayretindeyiz.
SEDDE PROJESİNİ GELIŞTIRECEĞIZ
 Açıklamalarında sedee projesine değinen Kılıç, sedde projesine ilave olarak orada bulunan sulama kanalı üzerinde ufak köprüler inşa edilerek sette projesini Ali Kale Turistlik Tesisleriyle birleştirmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum