Başkan Kılıç'tan 1 Mayıs Mesajı

Başkan Kılıç'tan 1 Mayıs Mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Kılıç mesajında; “Türkiye’nin her geçen gün büyüyen ve güçlenen ekonomisinde işçi ve emekçilerin katkısı yadsınamaz. Bafra Belediyesi olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işçi ve emekçi kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Çünkü biz, işçisi, emekçisi, memuru, esnafı, sanayicisi ve işvereniyle el ele vererek dayanışma içerisinde olan bir Türkiye’nin daha zengin ve müreffeh bir ülke olacağına inanıyoruz. 

Bizler için alın teri ve emek en yüce değerdir. Çünkü bizler insana değer veren, emeğe saygı duyan ve alın terini kutsal gören bir anlayışa sahibiz. Demokratik mücadelenin en önemli alanı olan emeğe saygının yollarını açmaya devam edeceğiz.

Gece gündüz demeden, tüm risklere karşı halkın sağlığı için fedakarca çalışan başta sağlık emekçilerimiz ile gıda, basın, banka, ulaşım, temizlik, market, eczane ve kargo sektörü gibi alanlarda çalışan emekçilere; COVİD-19 salgınıyla 7/24 mücadele eden; Bafra’da bu zor günlerde hizmet edebilmek için günlerdir canla başla çalışan Belediye personelime verdiği emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Büyük ve güçlü Türkiye hedefleri için emek ve alın terleriyle gece gündüz çalışan tüm işçi kardeşlerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü yürekten kutluyorum.” ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum