BAŞKAN KILIÇ'IN OKUL ZİYARETLERİ

BAŞKAN KILIÇ'IN OKUL ZİYARETLERİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

A+A-

Sık olarak okul ziyaretlerinde bulunan Başkan Kılıç, bu kez Bafra Anadolu Lisesi, Bafra Fen Lisesi ve Barbaros İlkokulunu ziyaret ederek eğitimci ve öğrenciler ile bir araya geldi.

Eğitime büyük önem veren ve gençliği her zaman destekleyen Başkan Kılıç, yaptığı ziyaretlerde; Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Cavit Ovalı, Bafra Fen Lisesi Müdürü Kadir Albayrak, Bafra Barbaros İlkokulu Müdürü Recep Özcan, idari ve eğitim kadroları ile bir araya geldi.

Sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet eden Başkan Kılıç, öğrencilere, “Bulunduğunuz yer önemli değil. Önemli olan başarıya ulaşmak için göstereceğiniz gayretli çalışma. Eğitiminizle ilgilenirken sosyal hayatınızı ihmal etmeyin” dedi.

Başkan Kılıç, ziyaret ettiği okulların kütüphanelerine Bafra’nın tarihi ve turistik bilgilerini içeren kitaplar hediye etti.

01-bafra-anadolu-lisesi-1-min.jpg01-bafra-anadolu-lisesi-2-min.jpg01-bafra-anadolu-lisesi-3-min.jpg01-bafra-anadolu-lisesi-4-min.jpg02-bafra-fen-lisesi-1-min.jpg02-bafra-fen-lisesi-2-min.jpg02-bafra-fen-lisesi-3-min.jpg03-bafra-barbaros-ilkokulu-1-min.jpg03-bafra-barbaros-ilkokulu-2-min.jpg03-bafra-barbaros-ilkokulu-3-min.jpg03-bafra-barbaros-ilkokulu-4-min.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.