Başkan Kılıç'ın Mevlid-İ Nebi Haftası mesajı

Başkan Kılıç'ın Mevlid-İ Nebi Haftası mesajı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Mevlid-i Nebi Haftası münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi: "Sevgi, hoşgörü, güzel ahlak ve adaleti ile tüm insanlığa örnek olan âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin kutlu doğumunun 1449. sene-i devriyesine idrak etmenin huzur ve saadetini yaşıyoruz. 

O’nun hayatı; dürüstlüğün, erdemin, şefkat ve merhametin sınır tanımayan boyutlarıyla doğru ile yanlışı birbirinden ayıran ölçüsüyle bizleri aydınlatmıştır. 

Sevgili Peygamberimiz,  barış ve sevgi öğretisinin taşıyıcısı olmuş, adalet, hoş görü, doğruluk ve güzel ahlakın en iyi örneğini kendi hayatıyla göstermiş, mukaddes sözleri, tavsiyeleri, yaşayış ve hayatı algılama şekliyle de bütün insanlığa örnek olmuştur.  

Bu vesileyle Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) güzel ahlakının ve insanlığa ulaştırdığı mukaddes mesajını daha iyi idrak edebilmek temennisiyle “Mevlid-i Nebi Haftası’nın“ cennet vatanımızın huzur ve mutluluğuna, aziz milletimizin birlik ve beraberliğine, bütün insanlığın kurtuluşuna vesile olmasını Cenab-ı Hakk’tan niyaz ediyor  ,idrak edeceğimiz Mevlid Kandili'mizin tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.