Başkan Kılıç'ın Bir Ayağı Ankara'da

Başkan Kılıç'ın Bir Ayağı Ankara'da

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve projeler ile ilgili Ankara temaslarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Başkan Hamit Kılıç, son Ankara ziyaretinde ilk olarak Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli’yi Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile birlikte ziyaret ederek, ilçede Haziran 2018 tarihinden itibaren üzerinde hassasiyetle çalışılan Orta Ölçekli Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi hakkında kamu yararı görüşünün alınması ile ilgili görüşmelerde bulundu.
    
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Ak Parti Samsun Milletvekilleri Dr. Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Av. Orhan Kırcalı ve Sinop Milletvekili Nazım Maviş’i ziyaret eden Başkan Kılıç, Kızılırmak yatağı ve üzerinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili DSİ Genel Müdürü Mevlüt Aydın ile Samsun Milletvekili Av. Orhan Kırcalı ile birlikte istişareler gerçekleştirdi.

Başkan Hamit Kılıç daha sonra Bafra’da 32 Dönümlük bir alan üzerinde 6 yılda kendisini amorti edebilecek, yılda 2 milyon liralık tasarruf sağlaması hedeflenen Güneş Tarlası Projesi’nin hayata geçirilmesi yönünde İller Bankası Genel Müdür Yardımcısı Emrah Baydemir ile bir araya geldi.

İlçede yürütülen çalışmalarla ilgili Tarım Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü'nde Toprak Koruma ve Arazi Değerlendirme Daire Başkanı İbrahim Müftüoğlu ve Organize Tarım ve Hayvancılık Bölgeleri Daire Başkanı Deniz Oruç, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürü Turan Konak, Genel Müdür Yardımcısı Dr. Umut Naci Baykan ve Daire Başkanı Dr. Turgay Albayrak’ı ziyaret ederek, ilçede yürütülen çalışmalar ile ilgili istişarelerde bulundu.

Başkan Kılıç; “İlçemizde hâlihazırda devam eden çalışmalarımız, farklı alanlarda Bafra’mızın hizmetine sunmayı hedeflediğimiz projelerimiz ile ilgili oldukça verimli görüşmeler gerçekleştirdik. Ankara temaslarımız esnasındaki birçok görüşmemizde yanımızda bulunan Milletvekilimiz Sayın Av. Orhan Kırcalı başta olmak üzere, desteğini esirgemeyen bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Tüm mesaimiz Bafra için.” dedi.

tarim-ve-orman-bakani-dr-bekir-pakdemirli-708x440.jpgtarim-ve-orman-bakani-dr-bekir-pakdemirli-2-587x440.jpgtarim-bakanligi-tarim-reformu-genel-mudurlugunde-toprak-koruma-ve-arazi-degerlendirme-daire-baskani-ibrahim-muftuoglu-587x440.jpgsinop-milletvekili-nazim-mavis-587x440.jpgsamsun-milletvekili-av-orhan-kircali-587x440.jpgdsi-genel-muduru-mevlut-aydin-587x440.jpgller-bankasi-genel-mudur-yardimcisi-emrah-baydemir-587x440.jpgevre-ve-sehircilik-bakanligi-yerel-yonetimler-genel-mudurlugu-2-587x440.jpgevre-ve-sehircilik-bakanligi-yerel-yonetimler-genel-mudurlugu-1-587x440.jpgorganize-tarim-ve-hayvancilik-bolgeleri-daire-baskani-deniz-oruc-587x440.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum