BAŞKAN KILIÇ’A TEBRİK YAĞIYOR

BAŞKAN KILIÇ’A TEBRİK YAĞIYOR

19 Ocak’ta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla Yaşar Doğu Spor Salonunda gerçekleştirilen

A+A-

 Samsun Adayları Tanıtım Toplantısında adaylığı tevdi edilen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a Bafralılardan tebrik yağıyor.

Başkan Hamit Kılıç’ın31 Mart mahalli idareler seçimleri için yeniden aday gösterilmesi karşısında duydukları memnuniyeti dile getiren Bafralılar, taraflı tarafsız her kesimin kısa sürede takdirini kazanan bir ismin aday olmasından dolayı oldukça mutluluklar.

 Yoğun bir şekilde gelen tebrikleri kabul eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, “Bafralı hemşerilerimizin şahsıma gösterdiği ilgi ve alakaya çok teşekkür ediyorum. Daha yeni başlıyoruz. Cumhur ittifakının gereğini yapacak İnşallah 1 Nisan’dan itibaren çok daha güzel günlere uyanacağız. Ülkemizin, Samsun’umuzun ve Bafra’mızın beklentilerine cevap verebilmek için gece gündüz emek sarf edecek ve bize duyulan güvene layık olmaya çalışacağız. Dedi.

baskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-1.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-2.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-3.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-5.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-7.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-77.jpgbaskan-kilic’a-tebrik-yagiyor-8.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.