BAŞKAN KILIÇ VE M.VEKİLİ KIRCALI, BİNALİ YILDIRIM İÇİN DESTEK İSTEDİ

BAŞKAN KILIÇ VE M.VEKİLİ KIRCALI, BİNALİ YILDIRIM İÇİN DESTEK İSTEDİ

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı ile birlikte Bağcılar’da bir dizi ziyarette bulundu.

A+A-

İstanbul Bayrampaşa Bafralılar Derneği ve İstanbul Bayrampaşa Bafraspor Kulübü tarafından düzenlenen iftar yemeği sonrası Bayrampaşa Meydanı’nda bulunan stantları ziyaret eden Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ve Milletvekili Orhan Kırcalı burada vatandaşlar ile selamlaştı.

Bağcılar’da ilk olarak Cumhur ittifakı seçim stantlarını ziyaret eden Başkan Kılıç ve Milletvekili Kırcalı, burada çalışmalarını yürüten Ak Parti ve MHP teşkilat üyeleri ile sohbet ettiler, Cumhur İttifakı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım için vatandaşlardan destek istediler.

Alanda bulunan diğer stantları da gezen Başkan Kılıç ve Milletvekili Kırcalı burada bulunan Genç Bafralılar Derneği ve İstanbul Samsun Salıpazarlılar Derneği (İst-Sal-Der) stantlarını ziyaret ederek hemşerileri ile Ramazan sevincini paylaştılar.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin çok önemli olduğunun altını çizen Başkan Kılıç, “Bu anlamda Bafralıların buluştuğu iftarda ve sonrasında Milletvekilimiz Av. Orhan Kırcalı ile birlikte Cumhur İttifakı adayı Sayın Binali Yıldırım’a vatandaşlarımızdan destek istedik. Bağcılar Meydanında Cumhur İttifakı seçim stantlarını ziyaret ederek hem seçim çalışması yürüten arkadaşlarımızla hem de halkımızla hasbihal ettik. Sayın Yıldırım’ın seçim çalışmalarında da ifade ettiği gibi, Sayın Binali Yıldırım’ın hizmetlerini, Ak Parti iktidarının hizmetlerini görmek isteyen bölünmüş yollara baksın, hızlı trenlere baksın, havayolunu halkın yolu nasıl yapıldığına baksın. Avrasya Tünelinden, Yavuz Sultan Selim Köprüsünden, Marmaray’dan geçsin. Dünyanın en büyük havalimanını görsün. Halkın gönlünde taht kurmuş olan Sayın Binali Yıldırım’ın Türkiye’ye büyük hizmetleri olmuştur. İnşallah seçimlerden galibiyetle çıkıp dünyanın kalbi İstanbul’umuza daha çok hizmetler kazandıracaktır.” Dedi.

ziyaretler-(2.).jpgziyaretler-(3).jpgziyaretler-(4.).jpgziyaretler-(5).jpgziyaretler-(6).jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.