Başkan Kılıç: "Şehrin zararına olan tüm engelleri yıkıyoruz"

Bafra’da Emirefendi Mahallesi ve Altınyaprak Mahallesinin birleştiği yerde ortada kalan evin yıkımı gerçekleştirildi.

A+A-

Bafra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin ve zabıta müdürlüğünün ve diğer ekiplerin birlikte hareket ettiği yıkımda Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz’de hazır bulundu.

Yıkım esnasında bir açıklama yapan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,
"Emirefendi Mahallesi ve Altınyaprak Mahallesinin birleştiği yerde Ağustos ayında Bafra Belediyesi Meclis toplantısında Hasan Çakın Caddesi ve Karadeniz Caddesi arasında olan ve bu iki caddeyi birleştirecek olan evin sorunu meclisin evet oyu ile düğmeye basılarak yıkılmasına karar verildi.

Emirefendi Mahallesi ve Altınyaprak Mahallesinin arasından yukarıya doğru devam eden bu pazar yeri kurmayı düşündüğümüz  caddenin ortasında 1985 yılında yapılan ruhsatlandırılan 1988 yılında iskan raporu alınan geçicide olsa bir bina var. 1994  yılında yapılan imar uygulaması ile binanın yıkılması istenmiş yolun açınılmasına çalışılmış ama o günden bu güne kadar 26 yıldır bu bina bu ana yolun ortasında kalmış  ve kaldırılamamış yol açılamamış.

Bu bölgedeki yaşayan insanlarımızın oturan vatandaşlarımızın hepsinin ortak temennisi ve isteği bu ana cadde üzerinde yaptığımız işin ne kadar önemli bir iş olduğunu görüyor.

Uzun yıllardır çözülemeyen problemi nihayet çözmenin sevincini yaşıyoruz.
Hayırlı olsun diyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.

bafrada-yikim4.jpgbafrada-yikim3.jpgbafrada-yikim.jpgbafrada-yikim2.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum