Başkan Kılıç Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Başkan Kılıç Şehit Aileleri ve Gazilerle İftar Yemeğinde Buluştu

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, şehit yakınları, gaziler ve ailelerine iftar yemeği verdi.

A+A-

Başkan Kılıç, Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri’nde verilen iftar yemeği öncesinde masaları gezerek davetlileri ile tek tek ilgilendi.

İftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Hamit Kılıç şunları söyledi: “Ramazan Ayının müstesna gecelerinden birini sizlerle birlikte yaşamanın mutluluğu içerisindeyim. Bu vatan topraklarına göz diken hainlerin karşısında mücadele verirken canlarını feda eden kahramanlarımızın kıymetli aileleri ve yakınları, gazilerimiz ve çok değerli aileleri ile birlikte iftar sofrasına oturmak bizler için bir şereftir. Vatan ve milletimiz şehitlerimiz, gazilerimiz ve kıymetli ailelerine minnettardır. Bu akşam davetimize katılarak bizleri onurlandırdığınız için sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. Bu vesile ile bütün şehitlerimizi minnetle yâd ediyor, Gazilerimize sağlıklı uzun ömürler diliyorum.”

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programına Şehit Aileleri, Gaziler Dernekleri başkan ve yönetimlerinin yanı sıra  Kaymakam Ali Fuat Türkel, ilçe protokolü, Ak Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, 22.,23.,24. Dönem Ak Parti Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Ak Parti ilçe Başkanı İbrahim Semiz, İlçe Emniyet Müdürü Hikmet Demir, İlçe Jandarma Komutanı Hüseyin Çamur, askerler, şehit yakınları, gaziler ve yakınları katıldı.

baskan-kilic-iftarda-bulustu-1.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-2.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-3.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-4.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-5.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-6.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-7.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-8.jpgbaskan-kilic-iftarda-bulustu-9.jpg

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.