Başkan Kılıç Otizmli Çocukların Mehter Çalışmasını İzledi

Başkan Kılıç Otizmli Çocukların Mehter Çalışmasını İzledi

Bafra ilçesinde faaliyet gösteren Otizmle Yaşayan Aileler Derneği ve  Bafra Halk Eğitim  Müdürlüğü işbirliği ile başlatılan “Mehteran Kursu” çalışmasını izleyen Bafra Belediye Başkanı Kılıç duygulu anlar yaşadı.

A+A-

Bafra Otizmle Yaşayan  Aileler Derneği ve Bafra Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile başlatılan Mehteran Kursu çalışmaları haftada iki gün olarak devam ediyor. Çalışmalar hakkında bafra55.net haber sitemize açıklamalarda bulunan Oyader Başkanı Mahmut Özkök; ”Otizm bir hastalık değil, farkindalik tir. Bizler otizmli çocukların aileleri olarak bu farkındalığı ortaya çıkarmak adına Bafra Halk Eğitim Merkezi ile ortak bir çalışma başlattık. Otizmli çocuklarımız kültürümüz olan mehteranı öğrensin ve topluma neler yapabileceklerini göstersin istedik. Bu bağlamda da mehter kursumuzun hocası Barış Yilelek Bey ve ekibi özverili bir şekilde çalışmalarına haftada iki gün devam ediyorlar. Çocuklarımız bu çalışmalar ile kendilerini daha huzurlu ve rahat hissediyorlar.
BAŞKAN KILIÇ HER ZAMAN YANIMIZDA OLDU
Dernek başkanı Özkök açıklamalına, “Bafra Belediye Başkanımız Hamit Kılıç bey, her zaman bizlere kapısı açık oldu. Bugünde bizleri ziyaret ederek çalışmalarımız inceleyip çocuklarımıza moral verdiler. Kendilerine ve ekibine şahsım ve üyelerim adına teşekkür ediyorum” dedi.

baskan-kilic-otizmli-cocuklarin-mehter-calismasini-izledi-1.jpgbaskan-kilic-otizmli-cocuklarin-mehter-calismasini-izledi-2.jpgbaskan-kilic-otizmli-cocuklarin-mehter-calismasini-izledi-3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.