Başkan Kılıç Ortak Akıl Toplantılarına Devam Ediyor

Başkan Kılıç Ortak Akıl Toplantılarına Devam Ediyor

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Ortak Akıl Toplantılarına devam ediyor.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Ortak Akıl Toplantılarına devam ediyor.

Göreve geldiği günden itibaren sağlıklı yönetimin karşılıklı fikir alış verişi ile olabileceğine olan inancın altını çizen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçenin beklentilerine cevap verebilmek, geleceğe dair önemli adımlar atabilmek yönünde ortak akla verdiği önemin gereği olarak farklı kurum ve esnaf oluşumları ve kişilerle istişarelerine devam ediyor.

Daha önce ilçede görev yapmış Belediye Başkanları başta olmak üzere, Muhtarlar ve çok sayıda kurum, Dernek ve meslek temsilcileri ile bir araya gelerek, ilçenin sorun ve beklentileri hakkında toplantılar yapan Başkan Kılıç, söz konusu toplantılarına Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi ve Erkek Kuaförleri esnaflarıyla kahvaltılı istişare toplantısı ile sürdürdü.

Bafra Belediyesi Alparslan Türkeş Parkı Sosyal tesislerinde gerçekleşen toplantıya, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Bafra Belediyesi Birim Müdürleri,  Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay ile çok sayıda erkek kuaför esnafı katıldı.

Toplantıda ilçede hizmet veren Erkek  Kuaförlerinin sorunları, eleştirileri ve beklentileri dinlenerek karşılıklı fikir alış verişinde bulunundu.

Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İmdat Akay ortak akıl toplantısı düzenleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’a teşekkür ettikten sonra problemleri ile ilgili bilgiler aktardı.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ise ilk başta Bafra Belediyesinin yaptığı çalışmalar ve projeler hakkında bilgiler verdikten sonra, Bafra’mızda “Dahi iyi” neler yapabiliriz sorusuna cevap bulabilmek için, ilçede yaşayan tüm kesimlerin fikirlerine ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Görmediğimizi gören, duymadığımızı duyanlarla birlikte ele ele vererek doğruyu ve güzeli yakalayacağımıza inanıyoruz. Bu bağlamda göreve geldiğimiz günden itibaren hayata geçirdiğimiz  “Ortak Akıl” toplantılarımızda bu günde Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkârlar Odası mensubu erkek kuaförlerimizle bir araya geldik.   Katılımlarından dolayı başta Bafra Berberler Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sayın İmdat Akay ve erkek  kuaförlerimize teşekkür ediyorum. Özetle Bafra’da Ben değil, Biz; Fikrim değil, Fikrimiz anlayışını geçerli kılıyoruz’’ dedi.img-20231001-wa0004.jpgimg-20231001-wa0008.jpg

Bafra Haberlerini sitemizden takip edebilirsinizimg-20231001-wa0007.jpgimg-20231001-wa0010.jpgimg-20231001-wa0002.jpgimg-20231001-wa0012.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.