BAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK

BAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK

31 Mart Yerel seçimlerine az bir zaman kala, AK Parti Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Adayı Hamit Kılıç, İlçe genelinde düzenlediği mahalle mitinglerine aralıksız devam ediyor.

A+A-

Her akşam farklı mahallelerde miting yapan, Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Hamit Kılıç’a Bafralılar sevgi seli göstererek bağırlarına basıyor.

 

İlçenin İsmetpaşa, Tabakhane, Cumhuriyet, Yaka ve Alparslan Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Hamit Kılıç’a coşkulu ve kalabalık bir karşılama yapıldı.

 

Düzenlenen mitinglere AK Parti 26. Dönem Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt’ta katıldı. Hasan Basri Kurt mitinglerde yaptığı konuşmada “Bafra ilçemizde maşallah Cumhur İttifakının mayasının tuttuğunu, bu akşam Bafra ilçemizde ki bu muazzam kalabalık bizlere ispat etmiştir. Bu seçim sadece bir yerel seçim değil. Bafralı kardeşlerimiz zaten kararını vermiş. AK Parti iktidarında Bafra ilçemize çok işler kazandırdık. Devlet Hastanesi, Gençlik Merkezi, Duble Yollar, Spor alanları gibi halkımızın her bir alanda kolaylıklar sağlanması konusunda AK Parti güzel projelere imza attı. Bu hizmetler bugüne kadar sizlerin Recep Tayyip Erdoğan’a vermiş olduğunuz destek ile gerçekleşti. İnşallah bu seçimde de Cumhur İttifakına vereceğiniz daha yüksek destekle hizmetler devam edecektir” dedi.

 

Bafra’nın hizmete doyacağını belirten, Bafra Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Ak Parti Adayı Hamit Kılıç ise konuşmasında, “Çok kıymetli Bafralılar, önümüzde yerel seçimler bulunmakta ve az bir süre kaldı, bu süre içerisinde sıkmadık el bırakmadık, bırakmayacağız, çalamadığımız kapıları tek tek çalacağız. Burada tabi ki siz değerli Bafralılara çok büyük görev düşüyor. AK Parti teşkilatımız, kadınlarımız, gençlerimiz çok sıkı çalışıyorlar, hepsinden, herkesten Allah razı olsun. Bu süreçte esnaf gezilerimizi yapıyoruz ve hepsi çok iyi karşılıyor, teveccüh gösteriyorlar. Demek ki bu 10 ay içerisinde bizler Bafra’mız için, vatandaşımız için güzel işler, güzel çalışmalar yapmışız. Bu şehre dokunuşlar yapmışız ki halkımızın bizlere karşı bir takdiri var. Önümüzdeki süreçte, çok büyük bir gayretle halkımıza, Bafra’mıza hizmet etmeye çalışacağız. Şu ana kadar çalışmalarımızla gönül belediyeciliğini, sosyal belediyeciliğini yaptığımız gayret ile ortaya çıkarmaya çalıştık. İlçemizi güzelleştirdik, kaldırımlar, yollar, parklar, bahçeler bunların hepsi yapılabilecek hizmetler. Bunların hepsi sosyal belediyecilikti, ama önemli olan vatandaşımızın, halkımızın gönlüne getirmekti ve bizde çok şükür onu da gerçekleştirdik. Bu 10 ay süre içerisinde, Bafra’mız için sivil toplum kuruluşları, muhtarlar, öğrenciler, vatandaşlarımız ve birçok kesim ile bir araya gelerek “Ortak Akıl Toplantıları” gerçekleştirdik. Eksiklerimiz varsa, eksiklerimizi dinledik ve yerine getirdik. Yoldan geçen vatandaşımızı dinledik, vatandaşlarımızı ile fikir alışverişi yaptık” dedi.

 

Orta Ölçekli Sanayi Projesi İş Kapısı Olacak

Bafra ilçesinin geleceğini belirleyen ve istihdam sağlayıcı projelere imza attıklarını belirten Başkan Kılıç, “Şehrimizin geleciğini ilgilendiren önemli projeler ile ilgili çalışmalar yaptık. İlçemizde istihdamı artıracak ve işsizliği azaltacak projelere adımlar attık. Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) güzel işler, güzel çalışmalar oluyor. Şu anda Organize Sanayi Bölgemizde binin üzerinde çalışan var. İnşallah ikinci etabında Medical OSB ile ilgili alt yapı çalışmaları başladı. Tıbbi aletler üreten fabrikalarımız orada hizmet vermeye başlayacak. Diğer taraftan Sera Organize Sanayi Bölgesi için çalışmalar devam ediyor. Bir de Orta Ölçekli Sanayi Projemiz var. Üzerinde özellikle duruyorum. İnşallah bu projemizi de gerçekleştireceğiz. Bu konuyla ilgili çok somut adımlar attık. Projelerini gerçekleştirip, bakanlığımıza kadar teslim ettik. Bu projede hayata geçtiğinde 2 binin üzerinde istihdam gerçekleşecek. Bunun gibi birçok proje ve çalışmalarımız devam ediyor ve hayata geçireceğiz. 31 Mart’ta sizlerin destekleri ve yine sizlerin bana verdiği yetkiyi hizmetlere adayarak kullanacağım. Bu coşkulu kalabalıkta ve bu soğuk havada bizleri ağırlayan, karşılayan tüm Bafralılara teşekkür ediyor, desteklerinizi bekliyorum” diye konuştu.

Düzenlenen mitinge, AK Parti 26. Dönem Samsun Milletvekili Hasan Basri Kurt, AK Parti İlçe Başkanı Av. İbrahim Semiz ve yönetimi, Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Barbaros Turna ve yönetimi, AK Parti önceki İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları başkanları ve yönetimleri, Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetimi, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

BAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haberBAŞKAN KILIÇ: ORTA ÖLÇEKLİ SANAYİ PROJESİ UMUT OLACAK bafra haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum