Başkan Kılıç, ‘’ Muhtarlarımız Toplumumuzun Kılcallarına Uzanan  Şefkat Elidir’’

Başkan Kılıç, ‘’ Muhtarlarımız Toplumumuzun Kılcallarına Uzanan  Şefkat Elidir’’

Bafra Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç Bafra’da görev yapan mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Bafra Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç toplantıda mahalle muhtarlarına yaptıkları çalışmalar, projeler ve bundan sonraki projeleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Bafra Belediye Başkanı, Cumhur İttifakı Ak Parti Bafra Belediye Başkan Adayı Hamit Kılıç ayrıca yaptığı konuşmada,’’Muhtarlarımız, yerel dokuya, toplumumuzun kılcallarına uzanan şefkat elidir. Devletin, milletine bakışıdır. Merkez ve kırsal olmak üzere tüm  mahallelerimizde devlet ile vatandaş arasında birer köprü görevi gören siz değerli muhtarlarımız ülkemizin dört bir köşesinde devletimizin gören gözü, tutan eli, işiten kulağı olarak çok önemli bir vazifeyi yerine getirmektesiniz. Bu kapsamda vatandaşlarımızın sorun, talep ve önerilere kulak veren yerel yönetimlerimizin yapı taşı değerli muhtarlarımın çalışmalarında kolaylıklar diliyorum.” dedi.

 Bafra Alparslan Türkeş Parkındaki kahvaltılı toplantıya ayrıca Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP Bafra İlçe Başkanı Emin Usta, BBP Bafra İlçe Başkanı Aslan Koparan, Bafra Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Andiç, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üye Adayları ile mahalle muhtarları katılım sağladı.baskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-001.jpg3-20240229145734.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-002.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-003.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-004.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-005.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-006.jpgbaskan-kilic-muhtarlarimiz-toplumumuzun-kilcallarina-uzanan-sefkat-elidir-007.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.