Başkan Kılıç Mahalle Ziyaretlerinde

Başkan Kılıç Mahalle Ziyaretlerinde

Bafra Belediyesi Hamit Kılıç, çalışmaları yerinde gözlemlemek, muhtar ve vatandaşlarla istişarelerde bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği mahalle ziyaretlerine aralıksız devam ediyor.

A+A-

Başkan Kılıç, geride bıraktığımız hafta sonunda da Asar Mahallesinde Muhtar Selami Önder, ve Mahalle Başkanı Muhammet Önder, Kuzalan Mahallesinde Muhtar Hüsnü Yılmaz ve mahalle sakinleriyle bir araya gelerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Mahalle ziyaretlerinde Başkan Kılıç’a Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz’de eşlik etti.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Tepecik Mahallesinde tamamladıkları yol çalışmalarını Tütüncüler Mahallesi'nde de bir an önce bitirebilmek için gündüz ve gece yoğun bir tempo ile sürdürüyor.

Bafra Belediyesi önümüzdeki süreç içerisinde Şehir merkezinde 20 Bin ton sıcak asfalt kaplaması,15 Bin m² kaldırım çalışması, Kırsal Mahallelerde ise 70 Km sathi kaplama,150 km serme-sıkıştırma,3 km beton yol çalışması gerçekleştirmeyi planlıyor.

mahalle-ziyaretleri-1.jpgmahalle-ziyaretleri-3.jpgmahalle-ziyaretleri-8.jpgmahalle-ziyaretleri-5.jpgmahalle-ziyaretleri-9.jpgmahalle-ziyaretleri-12.jpgmahalle-ziyaretleri-13.jpgmahalle-ziyaretleri-14.jpgmahalle-ziyaretleri-15.jpgmahalle-ziyaretleri-19.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.