BAŞKAN KILIÇ, KOLAY MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTARDA BİRLİKTE OLDU

BAŞKAN KILIÇ, KOLAY MAHALLESİ SAKİNLERİ İLE İFTARDA BİRLİKTE OLDU

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kolay Mahallesi sakinleriyle iftarda bir araya geldi.

A+A-

İftar Yemeğine, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Ak Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Ak Parti Bafra İlçe Başkanı İbrahim Semiz, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, Kolay Mahalle Muhtarı, çevre mahalle muhtarları ve Kolay Mahallesi sakinleri katıldı.

 

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç iftar yemeğinin ardından gerçekleştirdiği selamlama konuşmasında, “Kolay Mahallemizde değerli vatandaşlarımızla bu mübarek Ramazan ayı akşamında bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bütün mahallelerimizin sakinleri ile iftar programları düzenleyerek bir araya geliyoruz. Bu akşam da siz kıymetli Kolaylı hemşerilerimle birlikte olduk. Bizlerin davetine katılarak incelik gösterdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Kolay Mahallesinde gerçekleşen İftar yemeğinin ardından Mahalle merkezinde bulunan esnafları ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaşlarla sohbet etti.

kolay-iftar-programi-(2).jpgkolay-iftar-programi-(3).jpgkolay-iftar-programi-(4).jpgkolay-iftar-programi-(5).jpgkolay-iftar-programi-(6).jpgkolay-iftar-programi-(7).jpgkolay-iftar-programi-(8).jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.