Başkan Kılıç: “Kapıkayafest, Karadeniz’in En Büyük Festivali Oldu”

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafra55net mikrofonuna özel değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Bafra Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Kapıkaya Doğa Sporları ve Kültür Festivali’nin ardından Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç Bafra55net mikrofonuna değerlendirmelerde bulundu.

Festivale 50 bin kişinin üzerinde bir katılım olduğunu ve her yıl bu rakamların arttığını belirten Başkan Kılıç, bu yıl ilk defa yapılan etkinlikler hakkında da bilgiler verdi. Yamaç paraşütünün yanı sıra su sporlarının da büyük ilgi gördüğünü ifade eden Kılıç, birçok sportif aktivitenin bir arada yapıldığı Karadeniz’in en büyük festivali olduğuna dikkat çekti. Festivale gelen konukların doğayla iç içe 5 gün geçirdiklerini belirten Kılıç, bu yıl gelen talepler doğrultusunda çadır kampının yanı sıra karavancılar için de özel bir alan hazırlandığını 50’ye yakın karavancının bu alanda konakladığını belirtti.

Kapıkayafest’in hem sportif aktiviteler hem de doğa ile iç içe olmasıyla Karadeniz’in en büyük festivali olduğunun altını çizerek, her sene üstüne koyarak ilerlediklerini bu nedenle emeği geçen herkese teşekkür ettiğini aktardı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum