Başkan Kılıç Kadın Emek Pazarı'nı Ziyaret Etti

Başkan Kılıç Kadın Emek Pazarı'nı Ziyaret Etti

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçede bulunan ve üretime katkı sağlaması ile takdir toplayan Kadın Emek Pazarını ziyaret etti.

A+A-

Ziyarette Kadın Emek Pazarı Başkanı Dilek Sönmez ve pazarda yer alan kadınlarla sohbet ederek beklenti ve sorunlarını dinleyen Başkan Kılıç’a, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Tokgöz’de eşlik etti.

Başkan Kılıç, “Bafra için Kadın Emek Pazarı büyük bir şans. Bizler gerekli desteği kendilerine göstermek noktasında gayret içerisinde olacağız. Çalışma alanlarını daha fazla verimli haline getirmek amacıyla çalışmalarımız var. Bugün de pazarı ziyaret edip, Pazar başkanı Dilek Sönmez ve esnaflarla bir araya gelerek istişarelerde bulunduk, şikayet ve beklentilerini dinledik. İnşallah önümüzdeki günlerde, belediye ile birlikte el ele verip, Kadın Emek Pazarı’nın daha aktif, üreten kadınların daha sağlıklı koşullarda çalışmasını sağlayacak projeler geliştireceğiz” dedi.

kadin-emek-pazari-ziyareti-1-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-2-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-3-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-4-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-5-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-6-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-7-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-8-660x440.jpgkadin-emek-pazari-ziyareti-9-660x440.jpg


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.