Başkan Kılıç, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı

Başkan Kılıç, Huzurevi Sakinleri ile Bayramlaştı

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, bayramın ilk gününde huzurevi sakinleri ile ziyaret ederek bayramlaştı.

A+A-

Bafra Huzur Evi’nde düzenlenen programına Kaymakam Ahmet Adanur, Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Serkan Erbaş, İlçe Emniyet Müdür Vekili Murat Öner, Ak Parti İlçe Başkanı İbrahim Semiz, MHP İlçe Başkanı Barbaros Turna, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Aytaç Akın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hasan İrer katıldı.

Huzurevi sakinleri ile tek tek bayramlaşan Başkan Kılıç, burada vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kılıç, "Bugün bayrama kavuştuk. Yaşlılarımız bizim için en kıymetlilerimiz. Bayramın ilk günü de ellerini öpmek, onların dualarını almak için buradayız. Yaşlılara 'of' bile dememek gerektiğini öğreten medeniyet ve inancın temsilcileri olarak yaşlılarımızı her zaman ziyaret etmeliyiz." ifadelerini kullandı. 
 

Kaymakam Ahmet Adanur ise; ‘’Huzurevinde kalan yaşlılarımızla Ramazan Bayramı münasebetiyle bu güzel günde birlikte olmaktan mutluluk duyuyorum. Bugün Huzurevindeki yaşlılarımızı ziyaret ederek onlarla bayramın sevincini ve mutluluğunu birlikte yaşamak istedik, kurum amirlerimizle birlikte ziyaretimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm yaşlılarımıza sevgi, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” dedi.

baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-1.jpg  baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-2.jpg  baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-3.jpg  baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-4.jpg  baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-5.jpg  baskan-kilic,-huzurevi-sakinleri-ile-bayramlasti-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.