BAŞKAN KILIÇ: “HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ SAĞLAM

BAŞKAN KILIÇ: “HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ SAĞLAM

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki esnaf ve vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, ilçedeki esnaf ve vatandaşların sorun, talep ve önerilerini dinlemek üzere ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. 
İlçedeki cadde, sokak ve mahalleleri karış karış gezerek esnaf ve vatandaşlarla hasbihal eden Başkan Hamit Kılıç, bölgede yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşları bilgilendirmeyi ihmal etmiyor. 
Her zaman esnaf ve vatandaşlarla iç içe olmaya devam edeceklerini, sorun, talep ve önerilerini dinleyip çözüm odaklı yaklaşacaklarını belirten Başkan Kılıç, “Bafra’mızın her sokağında, caddesinde ve mahallesinde esnaf ve vatandaşlarımızla iç içe olmaya gayret ediyoruz. Yapılan çalışmalar hakkında esnaf ve vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyor ve bizden istenen talepleri yerine getirmek için notlarımızı alıyor, ilgili birimlere iletiyoruz. Güzel Bafra’mızın yapı taşlarından olan esnaflarımızın daha iyi ve sağlıklı koşullarda çalışması, vatandaşlarımızın da refah seviyesinin artması için çalışmalarımıza devam edecek, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacağız” dedi.
Başkan Kılıç, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında “Büyük bir değişim ve dönüşüm örneğini Bafra’mızda görüyoruz. İlçemizin dört bir tarafında ekiplerimiz tarafından yürütülen çalışmalar büyük bir özveri ve gayret ile gerçekleştiriliyor. Bizler de bu çalışmaları esnaf ve vatandaşlarımıza yaptığımız ziyaretlerde bir bir aktarıyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde görüyorum ki hemşehrilerimizle gönül bağımız sağlam. İnsan odaklı hizmet anlayışımızın gereğini yapmaya devam edecek, Bafra’mızı aydınlık yarınlara esnaf ve vatandaşlarımızın desteği ile taşıyacağız. ” ifadelerini kullandı. 
Belirlenen program çerçevesinde Bafra’daki bütün mahalle, sokak ve caddelerde esnaf ve vatandaş ziyaretlerine devam edilecek.baskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-2.jpegbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-2-1.jpgbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-3.JPGbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-5.JPGbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-6.JPGbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-7.JPGbaskan-kilic-hemsehrilerimizle-gonul-bagimiz-saglam-8.JPG

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.