BAŞKAN KILIÇ HALKLA İÇİÇE OLMAYI SEVİYOR

BAŞKAN KILIÇ HALKLA İÇİÇE OLMAYI SEVİYOR

Göreve geldiği ilk günden bu yana halkın içinde olmasıyla dikkat çeken Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, sürpriz ziyaretleri ile takdir toplamaya devam ediyor.

A+A-

Gün içinde yapılan işleri yerinde inceleyerek, çalışmaları yakından takip etmeyi seven Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç; zaman zaman mesaiye farklı noktalarda başlamayı tercih ediyor.

Ev ziyaretleri, halk toplantıları, vatandaş grupları ile kahvaltı gibi birçoğu kendisine has faaliyetlerle halkın nabzını kendisi tutmaya çalışan Başkan Kılıç, bu anlamda vatandaşın da takdirini kazanıyor.

Göreve geldiği günden itibaren yediden yetmişe tüm Bafralılarla bir araya gelmeyi amaçlayan, esnafları, okulları, sivil toplum kuruluşlarını, dernekleri, camileri ziyaret eden vatandaşın dertlerini dinleyip taleplerini not alan ve yeni projeleri hakkında bilgiler veren Başkan Kılıç, “Çok çalışarak, çok üreterek hizmete sonuna kadar devam edeceğiz. Tek arzumuz var. O da Bafralıların daha konforlu, daha kaliteli, daha huzurlu ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi” dedi.

Başkan Kılıç, "Hiçbir Bafralı kardeşimizi birbirinden ayırmıyorum. Hepimiz büyük bir ailenin parçası gibiyiz. Birimizin başına bir şey gelse, ayağına bir çivi batsa bundan en çok ben rahatsız olurum. Bizim çalışma prensimiz bu" ifadelerini kullandı.

halkla-icice-(1).jpghalkla-icice-(2).jpghalkla-icice-(3).jpghalkla-icice-(4).jpghalkla-icice-(5).jpghalkla-icice-(6).jpghalkla-icice-(7).jpghalkla-icice-(8).jpghalkla-icice-(9).jpghalkla-icice-(10).jpghalkla-icice-(11).jpghalkla-icice-(12).jpghalkla-icice-(13).jpghalkla-icice-(14).jpghalkla-icice-(15).jpghalkla-icice-(16).jpghalkla-icice-(17).jpgmanset01.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.