Başkan Kılıç Gazeteciler Gününde Basın İle Bir Arya Geldi

Başkan Kılıç Gazeteciler Gününde Basın İle Bir Arya Geldi

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, "Gazetecilerin misyonlarını yerine getirmediği toplumlarda gelişmişlikten söz edilemez" dedi.

A+A-

Başkan Kılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla Alpaslan Türkeş parkında bir araya geldi. Gazetecilerin gününü kutlayan Başkan Kılıç, basın çalışanlarının zor ve kutsal bir görev üstlendiğini söyledi. 
Her zaman tarafsız ve objektif basının yanında olduklarını ifade eden Başkan Kılıç, “Gazetecilik hem kutsal hem de toplumların ilerlemesinde çok önemli görevi olan bir meslektir. Basın organlarının gelişmişliği o toplumun gelişmişliği ile doğru orantılıdır. Gazetecilerin misyonlarını yerine getirmediği toplumlarda gelişmişlikten söz edilemez. Tabi ki bu uğurda gazeteciler büyük bedeller de ödemişlerdir. Zor şartlarda görevlerini yerine getirirken birçok basın personeli hayatını kaybetmiştir. Hayatını kaybeden gazetecilerimizi rahmetle anıyorum. Bu düşüncelerle, gecesini gündüzüne katarak, her türlü zor ortamlarda işini yaparken, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı olarak kamuoyunun bilgilendirilmesi ve yönlendirilmesinde büyük rol üstlenen kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. 

Program sonrası Başkan Hamit Kılıç Basın mensupları ile hatıra fotoğrafı çekilirken, eline aldığı Fotoğraf makinası ile gazetecilerin resimlerini kendi çekerek jest yaptı.

baskan-kilic-gazeteciler-gununde-basin-ile-bir-arya-geldi-6-001.jpgbaskan-kilic-gazeteciler-gununde-basin-ile-bir-arya-geldi-5-001.jpgbaskan-kilic-gazeteciler-gununde-basin-ile-bir-arya-geldi-7.jpgbaskan-kilic-gazeteciler-gununde-basin-ile-bir-arya-geldi-11-001.jpgbaskan-kilic-gazeteciler-gununde-basin-ile-bir-arya-geldi-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.