Başkan Kılıç Bafra Basını İle Kahvaltıda Buluştu

Başkan Kılıç Bafra Basını İle Kahvaltıda Buluştu

Samsun'un Bafra ilçesinde Bafra Belediyesi 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın bayramı sebebiyle basın ile kahvaltıda buluştu.

A+A-

Bafra Ali Kale Turislik Tesislerinde düzenlen kahvaltıda Başkan Kılıç basın ile sohbet ederek onların derdini dinledi.ardından günün anlam ve önemi hakkında konuşma yapan;

Hamit Kılıç" Öncelikle 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramınızı kutluyorum. Bu anlamlı programa katıldığınız için sizlere teşekkür edeiyorum.Biliyorsunuz biz Baframızı temsil etmek için elimizden gelenin en iyisini yapamaya çalışıyoruz. 24 Temmuz Basın Bayramı aslında sansürün kalktığı gündür. Edindiğim bilgi bu şekilde. Basındaki sansürün kısıtlamanın ortadan kalktığı bir gün. Aslında isabetli de olmuş. Basın özgür olmalı. Düşüncelerini fikirlerini söyleyebilmeli. Aslında Bayramın tarihi bayağı eski. Basın gördüğünü söylemeli bunları yaparken de kimseden çekinmemeli. Halkı doğru bilgilendirmeli. Tabi burada kişisel haklara insanların kişiliğine hakaret etmeden basın, her şeyi yazabilmeli. Bu bilgiden de karşı taraf kendini çek etmeli. Gazetenin televizyonun derginin önüne geçen günümüzde sosyal medya araçları var. Artık insanlar gazete, dergi okumaya fırsat bulamıyor. Ama basın mensubu olarak sizler bu medyayı çok iyi kullanıyorsunuz. Ben tekrar bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

konuşamanın ardından Bafra Basından bazı isimler 24 temmuz duygu ve düşüncelerini anlattı. kahvaltı burada sona erdi. Kahvaltı programına,Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç,Daire başkanları,Basın mesuplerı katıldı. 

baskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-1.jpgbaskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-2.jpgbaskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-3.jpgbaskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-4.jpgbaskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-6.jpgbaskan-kilic-bafra-basini-ile-kahvaltida-bulustu-7.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.