BAŞKAN KADEMER GÜVEN TAZELEDİ

BAŞKAN KADEMER GÜVEN TAZELEDİ

Samsun- Bafra Altınkaya Sulama Birliği Meclis Toplantısı yapıldı. Yönetim kurulu seçiminde mevcut Başkan Ali Kademer yeniden dördüncü dönem birlik başkanlığı görevine getirildi.

A+A-


6172 sayılı sulama birlikleri kanunu mevcut birliklerin uygulamalarına istinaden Bafra Altınkaya Sulama Birliği 2012 yılı ilk toplantısını 10 maddeyi görüşerek karara bağlayarak gerçekleştirdi.

Oturumu yönetmek üzere, en yaşlı üye Halim Balta, divan Başkanı olurken, divan katipliğine Salih Güven ve Recep Keskin getirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal marşının ardından İki yıllığına (27.09.2014 tarihine kadar),iki katip üyeleri ad okuma suretiyle Salih Güven ve Recep Keskin Asıl Katip Üyeliğine,  yedek üyeler Hüsamettin Kazım Bozar ve İbrahim Gedik,  Birlik Meclisi tarafından oy birliği ile seçilmişlerdir.

Dört Yıl Görev Yapmak Üzere Birlik Başkanı Seçimi için yapılan gizli oylama açık tasnif neticesinde, Birlik Başkanlığına Ali KADEMER 37 üyenin 34 oyunu alarak 27.09.2016 tarihine kadar görev yapmak üzere seçilirken, İki Yıl Görev yapacak olan (27.09.2014 tarihine kadar) dört Asil, 4 dört Yedek Yönetim Kurulu üyesinin belirlenmesi için yapılan gizli oylama açık tasnif neticesinde Ahmet Turan 32 oy, İdris Güngör 28 oy, Ömer Baykut 25 oy ve Fevzi Soylu 22 oy alarak Yönetim Kurulu Asıl Üye olurlarken,  İdris Usta, Yunus Küçük 4 ‘er oy, Dursun Ocak ve Nuhi Arslan birer oy alarak yedek üye oldular.   

Denetim Kurulunda İki Yıl Görev yapacak olan (27.09.2014 tarihine kadar) üç Asil, üç Yedek Denetim Kurulu üyesinin belirlenmesi için yapılan gizli oylama açık tasnif neticesinde Halim Balta 17, Bilal Yanık 16 ve Kamil Al 16 Oy alarak Asıl üye olurlarken, Dursun Köken 4, İsmail Gündüz ve Murat Kurt birer oy alarak Yedek üye seçildiler.  

Toplantının son maddesi olan Dilek ve temennilerin ardından kapanış konuşması yapan, Bafra Altınkaya Sulama Birliği Başkanı Ali Kademer, 6172 sayılı Sulama birlileri kanunu ile birlik yönetimlerinin yükümlülüklerinin artığını belirtti. Kademer, “ bu güne kadar yapmış olduğumuz başarılı çalışmalarda Birlik personelimizin, yönetim kurulumuzun ve meclisimizin uyum içersinde öz verili çalışmanın bir sonucudur” dedi.

 Yönetim kurulumuza yeniden verdiğiniz görevlerimizi dün olduğu gibi, bundan sonrada sizlerle birlikte her attığımız adımda uyum içersinde olacağımıza inancım tamdır” diye konuştu.      

Kaynak:Vural Yeşilyurt

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.