Başkan İsmail Uyanık'a 'Geçmiş Olsun' ziyareti

Başkan İsmail Uyanık'a 'Geçmiş Olsun' ziyareti

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, İstanbul'da başarılı bir ameliyatın geçiren Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık'a 'geçmiş olsun' ziyaretinde bulundu

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, cumartesi günü İstanbul'da başarılı bir ameliyat geçiren Yılport Samsunspor Kulübü Başkanı İsmail Uyanık'ı, ameliyat olduğu özel hastanede ziyaret ederek 'Geçmiş Olsun' dileklerini iletti. 

'SAMSUNSPOR İÇİN YAPILACAK ÇOK İŞ VAR'
İsmail Uyanık ile bir süre sohbet edip son durumu hakkında bilgi alan Başkan Mustafa Demir, ziyaretiyle ilgili olarak, "Değerli başkanımızın başarılı bir ameliyat geçirdiğini, sonuçtan kendisinin de bir hayli memnun olduğunu görerek mutlu olduk. Başkanımızın bir an önce sağlığına kavuşarak Samsun'a dönmesini bekliyoruz. Özellikle Samsunspor'umuz için yeni sezonda hedefler çok daha büyük olacak ve bu nedenle yapılacak çok iş bizleri bekliyor. Samsunspor'umuzun efsane başkanına ihtiyacı var. Kendisine acil şifalar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık da, Başkan Mustafa Demir'e ziyareti için teşekkür etti ve, "Ben de en kısa zamanda sağlığıma tam anlamıyla kavuşup memleketimde olmak istiyorum. Yapacak daha çok işimiz var" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.