Başkan İkiz’e mahallesinden ziyaret

Başkan İkiz’e mahallesinden ziyaret

4. Kez Belediye Başkanı seçilen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ikamet ettiği Sondaj Mahallesinden bir heyet ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

A+A-

4. Kez Belediye Başkanı seçilen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ikamet ettiği Sondaj Mahallesinden bir heyet ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

 

 

Sondaj Mahallesi Muhtarı Mahmut Bayraktar, Aza heyeti ve Sondaj Mahallesinde ikamet eden Havza Belediye Meclis Üyesi Ersin Şener’den oluşan heyet Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i makamında ziyaret ettiler.

Heyet adına konuşan Sondaj Mahallesi Muhtarı Mahmut Bayraktar Başkan İkiz’i tebrik ederek; “Değerli büyüğümüz ve mahalle sakinimiz Sayın Murat İkiz’in yeniden Havza Belediye Başkanı olarak seçilmesinden dolayı mahalle sakinleri olarak büyük gurur duyduk. Daha önce 15 yıl boyunca ilçemize yapmış olduğu hizmetler ve çalışkanlığı ile Havzalı hemşerilerimizin gönlünde büyük bir yer kazanan Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz önümüzdeki 5 yılda ilçemize değer katacaktır. Şahsım ve mahalle sakinlerim adına Sayın Murat İkiz’i tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.” dedi.

Havza Belediye Meclis Üyesi Ersin Şener’de Başkan İkiz’e başarılar dileyerek; “ Aynı mahallede ikamet ettiğimiz değerli Başkanımız ile Havza için birlikte hizmet edecek olduğumuzdan dolayı gururluyum. Rabbim Belediye Başkanımız Sayın Murat İkiz’in yar ve yardımcı olsun.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise mahalle heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek; “Öncelikle ikinci dönemi olan Muhtarımız ve kardeşimiz Sayın Mahmut Bayraktarı tebrik ediyorum. Sizleri burada misafir etmekten dolayı mutlu oldum. İnşallah Havzamız için çalışacağız ve Havzamızı daha yaşanır, daha gelişmiş, OSB’si ve turizmi ile büyüyen bir ilçe yapmak için canla başla çalışacağım. Muhtarımızın şahsında tüm mahalle sakinlerimize ve Havza halkına vermiş oldukları desteklerden ötürü teşekkür ederim.” dedi.

 

baskan-ikize-mahallesinden-ziyaret.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.