Başkan İkiz Yol Çalışmalarını Ziyaret etti

Başkan İkiz Yol Çalışmalarını Ziyaret etti

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Ortaklar Mahallesinde devam eden beton yol çalışmalarını ziyaret etti.

A+A-

İkiz; “Büyükşehir ile birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz”

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz Ortaklar Mahallesini ziyaret ederek Ortaklar Mahallesinde Samsun Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılan yol çalışmalarını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Havza Belediye Başkanı İkiz ise Samsun Büyükşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışmalarına devam ettiklerini belirterek; “Belediyecilik deneyim işi. Samsun Büyükşehir Belediyemiz ilçemizde beton yol, içme suyu ve kanalizasyon gibi yatırımlarına devam ediyor. Havza Belediyesi olarak bizde 25 kadar mahallemizde parke ve beton yol yaptık. İnşallah bu yıl çalışma planımızı uygulamaya soktuk. Planlamalarımız doğrultusunda Büyükşehir Belediyemizin çalışmalarının ardından Havza belediyesi olarak Ortaklar Mahallemizin mahalle içi yollarının imalatına başlayacağız. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hizmetlerimize devam ediyoruz” dedi.

İkiz ziyarette mahalle Muhtarı Osman Demirbilek ile de bir süre görüşen Havza Belediye Başkanı Murat İkiz mahallenin ihtiyaçları konusunda bilgiler aldı.

İkiz’e ziyarette Havza Ak Pari İlçe Başkanı Sebahattin Özdemir, Havza Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti İlçe Yönetiminden isimler eşlik ettiler.

“buyuksehir-ile-birlikte-hizmetlerimize-devam-ediyoruz”-2.jpg“buyuksehir-ile-birlikte-hizmetlerimize-devam-ediyoruz”-1.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.