Başkan İkiz Gurbetçi Çifti Yalnız Bırakmadı

Başkan İkiz Gurbetçi Çifti Yalnız Bırakmadı

Almanya’daki Havzalılar Platformunun davetlisi olarak Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada Havzalı gurbetçi ailelerin düğün programına katıldı.

A+A-
Bir dizi ziyaret için Almanya’daki Havzalılar Platformunun davetlisi olarak Almanya’ya giden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz eşi Lebibe İkiz ile birlikte Havzalı Toprak ve Aslankaya ailelerinin Hürth şehrinde düzenlenen düğün merasimine katılarak Havzalılar ile bir araya geldi.
Havzalıların yoğun ilgisi ile karşılaşan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz burada Havza’da yapılan çalışmalar ile ilgili uzun süre sohbet etti. 
İkiz gurbetçiler ile yapmış olduğu sohbette Havza’da temeli atılan tatil merkezi ve altyapı çalışmaları tamamlanan Organize Sanayi Bölgesi ile geleceğin parlayan yıldızı olacağını belirterek; “Tatil merkezinin tamamlanması ile Havza Termal Turizm pastasından aldığı payı arttıracak. Yine üniversitemiz tarafından yapılan fizik tedavi hastanemiz bu yıl içi hizmete girecek ve sağlık turizmin de de söz sahibi olacağız. Havza Organize Sanayi bölgemizde iki fabrika için geri sayım devam ediyor. Burada açılacak fabrikalar ile Havza göç veren değil göç alan ve istihdam sorununu çözmüş bir ilçe olacak.” Dedi.
Düğün merasimi sonunda yeni çift Cansu ve Muhammet Toprak Çiftini tebrik eden Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ellerinden geldiğince gurbetteki Havzalılar ile bir araya gelmeye çalıştıklarını belirterek; “Havza Avrupa’da düzenlenen tirit geceleri ile tanınan bir yer oldu. Çeşitli bahaneler ile Avrupa’nın her köşesinde gurbetçilerimiz ile bir araya geliyoruz. Tüm gurbetçilerimizi tatillerini geçirmek ve sılayı rahim yapmak içim Havza’ya bekliyoruz. Yeni evli çiftimize huzurlu ve sağlıklı bir ömür diliyorum.” Dedi.
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.