BAŞKAN HAMİT KILIÇ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

BAŞKAN HAMİT KILIÇ'IN ÖĞRETMENLER GÜNÜ MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.  Başkan Kılıç mesajında şunları söyledi:

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeni ile bir mesaj yayımladı.  Başkan Kılıç mesajında şunları söyledi: 

“Türkiye Cumhuriyeti devletininin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri’nin Başöğretmenliği’ni kabul ettiği gün olan 24 Kasım 1928’den günümüze kutlanan Öğretmen Günü’nün tüm öğretmenlerimize ve eğitim camiasına hayırlı olmasını dilerim.

Öğretmenlerimiz, insanı en ideal şekilde eğitmek, geleceği inşa etmek ve gelecek nesilleri yetiştirmek gibi son derece kutsal bir görevi yerine getirmektedirler. Öğretmenlerimiz; bilgelikleri, erdemleri ve mesleki donanımları ile öğrencilerimizi topluma faydalı bireyler haline getirerek, yarınlarımızı şekillendirmektedirler. Bu sebeple geleceğimizin teminatı evlatlarımıza emek veren her bir öğretmenimize şükranlarımızı sunuyoruz.

Ülkemizin dört bir yanında, vatan her karışında görevlerini hakkını vererek yerine getiren öğretmenlerimizi, hayatlarının her anını eğitime ve öğrencilerine adamış olmalarından dolayı en içten duygularımla tebrik ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve geçtiğimiz günlerde Gaziantep’te hain terör örgütü PKK tarafından yapılan saldırıda şehit olan Ayşegül Alkan öğretmenimiz başta olmak üzere hayatını kaybeden tüm öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, emekli olan ve görevine devam eden tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü yürekten kutluyorum.”
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.