BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

BAŞKAN HAMİT KILIÇ’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı 101’incı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

A+A-

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, 30 Ağustos Zafer Bayramı 101’incı yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Kılıç mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Tarihi şanlı zaferlerle dolu milletimiz, her türlü yokluk ve imkânsızlığa rağmen yürüttüğü kurtuluş mücadelesini, 30 Ağustos 1922’de kesin ve tartışmasız bir zaferle neticelendirmiştir.

Ulusumuzun, Malazgirt Meydan Muharebesi’nden Çanakkale ve Kurtuluş Savaşları’na kadar en zor koşullar içinde bile bağımsızlığını korumuş olması, birliğimizin, geleceğimizin ve gücümüzün güvencesidir. Türk ulusunun ordusuyla tek bir yürek ve yumruk halinde birleşerek gösterdiği cesaret, kahramanlık ve vatan sevgisi, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin yükselişindeki en sağlam yapı taşlarından biridir.

30 Ağustos, esaret ve hürriyet arasında bir tercihe zorlandığında Türk Milleti’nin neleri başarabileceğinin, nelerden vazgeçebileceğinin en açık ispatı olmuştur.

Milletimiz, düşman boyunduruğu altında bir gün bile kalmaktansa, ölümü öldüren bir cesaretle şehadete yürümüş, istiklal ve istikbaline sahip çıkmıştır.

Bu düşüncelerle Cumhuriyetimizin banisi, Büyük Taarruz’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal’i ve silah arkadaşlarını minnetle yâd ediyorum.

Vatanımız uğruna bir gül bahçesine girercesine toprağa düşen aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyor, gazilerimizi şükranla anıyorum.

Şehitlerimizin ruhu şad, mekânları cennet olsun.

30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.