BAŞKAN GENÇ'TEN SPORCU VE AİLELERİNE İFTAR

BAŞKAN GENÇ'TEN SPORCU VE AİLELERİNE İFTAR

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Canik Belediyespor Kulübü bünyesindeki sporcu ve ailelerine iftar yemeği verdi.

A+A-

Genç, "Biz sporu ve sporcuyu seviyor ve sporun tabana yayılmasına özen gösteriyoruz. Spor yapan toplum sağlıklı toplumdur" dedi.
 
Her akşam farklı noktalarda vatandaşlarla iftarda buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, bu kez Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi bahçesinde verilen iftarda, Canik Belediyespor bünyesindeki sporculara ve ailelerine iftar verdi. Yoğun ilginin olduğu iftarda, dualarla birlikte eller semaya açıldı. Sporcu aileleri, aynı sofrada hep birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşadı. 
BÜYÜK BİR AİLEYİZ
İftar öncesi masaları tek tek dolaşan ve sporcu aileleriyle sohbet eden Başkan Genç'e, sporcular da yoğun ilgi gösterdi. Çocukların fotoğraf çekme isteğini kırmayan Genç, daha sonra sporcu ve aileleriyle birlikte iftarını açtı. İftar sonrası konuşan Başkan Genç, Canik Belediyespor olarak büyük bir aile olduklarını belirterek, Ramazan ayında birlik ve beraberlik içinde olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
 
YENİ BİR NESLİ İNŞAA EDİYORUZ
Canik Belediyespor'un elde ettiği başarılarla şehre değer kattığını ifade eden Genç, 
sporun ve sporcunun her zaman destekçisi olacağını söyledi. Genç, "Biz sporu ve sporcuyu seviyoruz. Çünkü spor yapan toplum sağlıklı toplumdur. Amacımız sadece yıldız sporcu yetiştirmek değildir. Amacımız sporu tabana yaymak ve gençliğimizi spor ile buluşturmaktır. Çocuklarımıza spor yapma imkanı hazırlayıp, onların başarılı olması amacıyla çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Bütün bu çalışmalarımızın sonucunda  değerleriyle barışık ve geleceğe yön veren yeni bir neslin inşaasının tabanını oluşturuyoruz” dedi.
 
CANİK HER ALANDA İDDİALI
Canik'in sporda, sanatta, kültürde, şehircilikte ve daha pek çok alanda iddialı olduğuna vurgu yapan Genç, "Büyüklerimizden bize miras kalan Ramazan geleneklerini, burada çocuklarımızla birlikte yaşamak ve onların sofralarımıza bereket katmaları çok önemli. Canik'te Ramazan ayı, düzenlediğimiz maneviyatına uygun programlarla, çocuklarımıza özel etkinliklerle değerlerimizi hatırlatan bir bilinçle yaşanıyor. Tek ve ortak bir hedefimiz var; o da çocuklarımızın ahlaklı, düzgün, dürüst ve değerlerimizin bilincinde yetişmesidir" diye konuştu.
 
GURURLANDIRAN SPORCULAR
Başkan Yardımcısı Alican Usta ile antrenörlerin de katıldığı iftar yemeğinde Samsun Canik Belediyespor Kulübü Başkanı Ercan Bayrak, sporcularla yakından ilgilendi. Başkan Osman Genç, iftar yemeğinin ardından Gaziosmanpaşa Mahallesi’nde Ahmet ve Elif çiftinin evine konuk oldu. Burada Başkan Genç’i karşılarında gören Samsun Canik Belediyespor’un şampiyon sporcuları Furkan ve Mazhar, oldukça şaşırdı. Badmintonda ulusal ve uluslararası bir çok başarı elde eden ve odalarını madalyalarla süsleyen Furkan ve Mazhar, yeni başarılar için Başkan Genç’e söz verdi. Başkan Genç, misafir olduğu evde çay içip, sohbet etti.
Köksal ÖNER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.