BAŞKAN GENÇ’TEN PROJELERE YAKIN TAKİP

BAŞKAN GENÇ’TEN PROJELERE YAKIN TAKİP

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, ilçe genelinde yürütülen projeleri, düzenlediği gezilerle yakından takip ediyor.

A+A-

Başkan Osman Genç, birim müdürleri ile birlikte düzenlediği mahalle gezilerinde belediye tarafından yürütülen çalışmaları yakından inceliyor. Gölalan Mahallesi’nde çalışmaları süren Hanımlar Eğitim Merkezi ile Halı Saha’nın inşaat çalışmalarını inceleyen Başkan Genç, Tuzaklı Mahallesi’nde de yine belediye tarafından çalışmaları yürütülen okul tadilatı ile çevre düzenlemesi ve cami çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde gördü. Başkan Genç ayrıca, bir araya geldiği vatandaşları dinledi, onlarla sohbet etti.

MAHALLELERDE HUMMALI ÇALIŞMA
Mahallelerde özellikle okul ve camileri önemsediklerini belirten Başkan Genç, yeni dönemde belediyemize yeni bağlanan mahallelerimizde bir çok okulda tadilat ve çevre düzenlemeleri yaptık, çocuklarımıza daha sağlıklı eğitim imkanları sunduk. Yeni medeniyet tasavvuru çerçevesinde düşündüğümüzde camilerimiz de bizim için birer eğitim yeridir. Tıpkı geçmişimizde olduğu gibi ibadethaneleri aynı zamanda birer eğitim yerine dönüştürmek için birçok mahallemizin cami çevrelerini düzenledik, birçok okul ve camimizde çalışmalar yürütüyoruz. Aynı zamanda mahallelerimize Hanım Eğitim Merkezleri, Halı Saha çalışmaları yapıyoruz” dedi.

“HALKIMIZ ŞEHRİN SAKİNİ DEĞİL, SAHİBİ”
Canik’in her köşesine hizmet götürdüklerini belirten Başkan Osman Genç, "Biz her bir insanımızı, her bir mahallemizi önemsiyoruz. İlçemizin en ücra köşesine hizmet götürme gayretindeyiz. Seçim zamanında söz verdiğimiz gibi mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getiriyoruz. Buradaki insanlarımızın tıpkı şehirdeki gibi yaşam konforunu artırmanın gayreti içerisindeyiz. İlçemizde yaşayan her bir vatandaşımız şehrin sakini değil, sahibidir. Yaptığımız okul tadilatları, cami çevre düzenlemeleri, halı sahalar, Hanım Eğitim Merkezleri ile şehre ruh kazandırmak istiyoruz. Bunun için de mahallelerimizde özellikle okullarımızın, camilerimizin eksikliklerini gidermek için çalışıyoruz. Yine mahallelerimize hanım kardeşlerimiz ve gençlerimiz için sosyal tesisler kazandırıyoruz" diye konuştu.

"VERİLEN SÖZLER KISA SÜREDE TUTULDU"
Gezilerde ayrıca vatandaşlarla kucaklaştıklarını ve onları dinlediklerini de ifade eden Genç, “ Canik'in bütün mahallelerine belediyemizin eli değiyor, bütün mahallelerimize hizmet gidiyor” şeklinde konuştu.
Çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar da, kendilerine ve mahallelerine gösterdiği ilgiden dolayı Başkan Osman Genç’e teşekkür etti. Başkan Genç, halkan biri olarak gördüklerini dile getiren vatandaşlar, şunları söyledi: “Başkanımız seçim döneminde verdiği sözleri tek tek tutuyor. Söz verdiği okul ve cami çevre düzenlemeleri, Hanım Eğitim Merkezi, Halı Saha gibi projeleri kısa sürede başlattı ve birçoğunu tamamladı. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.